Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

30. 08. 2011.

Autor: 1

Gradonačelnik se oglasio povodom incidenta

Povodom subotnjeg incidenta kada je Nebojša M. verbalno i fizički nasrnuo na direktora Centra za kulturu Aleksandra Lukića, oglasio se gradonačelnik Požarevca.

Miodrag Milosavljević je u pisanoj izjavi naveo da deli osećaj nesigurnosti i zabrinutosti sa Lukićem jer je samo nekoliko minuta nedostajalo da i sam bude svedok, a možda i učesnik nemilog događaja.

On je izrazio uverenje da se radi o izolovanoj pojavi koja je u oštrom kontrastu sa opštom atmosferom tolerancije i razumevanja tokom održavanja pratećih manifestacija LJKI u centru Požarevca.

 „Bez i najmanje namere da bilo šta prejudiciram ili na nekoga utičem, zalažem se da ovakvi događaji budu adekvatno i nepristrasno procesuirani u interesu bezbednosti svih građana Požarevca, naveo je gradonačelnik.

U okviru pratećih manifestacija u centru Požarevca sinoće je gostovao RTS karavan sa emisijom „Putujući, pevajući...", a večeras od 18.00 predviđen je defile folklora Braničevskog okruga.

uto

30.08.

2011.

Ljuba [neregistrovani] u 19:00

Pitljivi

Samo se pitam, kako bi gospodin Milosavljevič reagovao da se nejmu pod prozorom puštaju takvi krici, koji su navodno bili tonska proba. Ili da to isprobamo trubeći u sitne sate pod gradonačelnikovim prozorom. Ko god prođe pored kuće, neka mu svirne, pa da vidimo.

Odgovori

Ostavi komentar

Najčitanije