Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

03. 12. 2019. Požarevac

Autor: N.Stojićević Izvor: Boom 93,JKP "Parking servis"

Postavljeni novi brojači parking mesta

Javno komunalno preduzeće “Parking servis” nastavilo je projekat postavljanja brojača parking mesta. Postavljena su dva brojača na ulazu u novi kružni tok iz pravca Autobuske stanice.

Novi brojači pokazuju broj slobodnih parking mesta na parkiralištima “Pijaca” i “Dom omladine”, čime su kako kažu u ovom preduzeću želeli da vozače usmere na parking kod Centra za kulture, gde uvek mogu da nađu slobodno mesto.

Vrednost ove nabavke je 372.000 dinara, a iz “Parking servisa” navode da će nastaviti sa ovim projektom, budući da se pokazao kao koristan.

Projekat postavljanja brojača parking mesta za zatvorena parkirališta, pokrenut je prošle godine sa ciljem da se vozačima skrati vreme prilikom traženja slobodnog parking mesta obzirom da digitalni brojači pokazuju u relnom vremenu broj slobodnih parking mesta na svakom zatvorenom parkiralištu.

Primećeno je da zatvorena parkirališta "Načelstvo" i "Dom omladine" nisu iskorišćena u svom punom kapacitetu, dok su istovremeno  na zatvorenom parkiralištu "Pijaca" gužve i redovi stalna pojava. Prošle godine brojači su postavljeni na dve lokacije u gradu, kod Centralne apoteke u ulici Moša Pijade i u Drinskoj ulici kod zgrade Načelstva, pri čemu je tada bio cilj da se efikasnije koristi parking "Načelstvo".

uto

03.12.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 18:37

Rov

A ona rupa sa grudobranom u sred kružnog toga služi ako nas neprijatelji napadnu da se brani politička elita kada se zaključaju u skupštinu kao pre godinu dana

Odgovori
uto

03.12.

2019.

Suma Semafor [neregistrovani] u 18:36

Glupost

Šta će nama broj mesta kad nemamo parking.
Trenutno od 4 gradska parkinga dva su van upotrebe

Odgovori
uto

03.12.

2019.

vozac [neregistrovani] u 17:17

android

A mozda bi bilo ipak manje guzve kad bi se otvorio parking kod hotela, jer garazu ne znaju da montiraju? A jos kad bi se Sindjeliceva zavrsila? Ojhaaa
Ali, lakse je da se lupaju pare na brojace parking mesta.

Odgovori

Ostavi komentar

Najčitanije