Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

05. 12. 2019. Požarevac

Autor: M. Veljković Izvor: Boom93

Na Lokal Stand Up festu još jedna odlična predstava

U subotu 7. decembra, u okviru požarevačkog lokal Stand Up fest-a i u organizaciji Centra za učenje stranih jezika LINK UP, nastupaće komičar Nikola Radojlović sa predstavom „Ne bih da mračim“.

Nikola Radojlović je prvi slepi srpski stand up komičar.  Uprkos svemu i dalje daje životu šansu da mu krene po planu. U međuvremenu, bavi se komedijom jer neće da bude duhovit po svaku cenu. Odlično čuje ali slabo sluša.

Nikola je poslednje 3 godine član organizacije Standup.rs, a u slobodno vreme ga možete videti kako svira gitaru u Knez Mihailovoj što govori koliko je do sada uspeo da zaradi baveći se stand up komedijom.

Njegov nastup zakazan je u subotu 7. decembra i održaće se u Radio Caffe-u Boom93 u Požarevcu od 21h. Ulaz će biti besplatan uz rezervaciju mesta. Mesta možete rezervisati u Radio Caffe-u.

Prvi Lokal StandUp festival u Požarevcu organizuje Centar za učenje stranih jezika LINK UP, a uz podršku Gradskog veća Grada Požarevca. U narednom periodu publika će imati prilike da pogleda i nastup Jelene Radanović i njenu predstavu “Imam plan”. Njen nastup je planiran za 13. decembar.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Najčitanije