Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

02. 09. 2011.

Autor: 1

Obnova fasada

Fukcioneri Požarevca razgledali su danas fasade u centru grada. Završena je fasada na zgradi nekadašnje apoteke Kuzmanović. Gradonačelnik kaže da će druge fasade u Požarevcu moći da se obnove samo zajedničkim sredstvima grada i stanara.

Miodrag Milosavljević kaže da je obnovom nekoliko fasada starih građevina u Požarevcu urađeno dosta po pitanju estetskog izgleda grada.

On je rekao da budžet ne može sam da finansira obnovu dotrajalih fasada na stambenim zgradama i da će biti potrebno +finansijsko učešće stanara.

Poslednje dve obnovljene fasade u centru Požarevca su na objektima apoteke Kuzmanović za šta je uloženo 9,5 miliona dinara i pekare Janković, oko 6,2 miliona.

pet

02.09.

2011.

zaz [neregistrovani] u 16:26

Sramota

Ljudi da li je moguce ovo sto rade. Za apoteku Kuzmanovic radovi su 90000 eura. Menjanje krova i sredjivanj fasade za ovu zgradu nije vise od 30000eur. A tek kada se upale uvece svetla na zgradi vidi se koliko je izfusereno. Ne mogu da verujem i da vi sa buma niste poveli neku pricu o ceni fasade. Samo dajete njihova saopstenja, a ni jednu kritiku. Da niste i vi postali rezimski.....

Odgovori

Ostavi komentar