Naslovna  |  Info  |  Lokalne vesti  |  Gimnazija i učenici prikupljaju sredstva za obolelu profesorku
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

06. 09. 2011.

Autor: 1

Gimnazija i učenici prikupljaju sredstva za obolelu profesorku

Profesor informatike u Požarevačkoj gimnaziji, 41.godišnja Marija Vujić obolela je od tumora kostiju zbog čega od aprila ove godine ne predaje u školi. Kolektiv škole, sadašnji i bivši đaci pokrenuli su akcije kako bi prikupili novac za operaciju koja je zakazana za 20.septembar u Italiji.

Marija Vujić boluje od retkog oblika tumora koji je registrovan u svega 200 slučajeva u svetu u poslednjih 50 godina.

Operacija i oporavak koštaju 15.000 evra koje porodica Vujić nema. Direktorka Požarevačke gimnazije Danijela Žukovski kaže da je sredinom avgusta upućen apel za pomoć i da je do sada prikupljena polovina potrebnih sredstava.

U gimnaziji će u petak biti organizovana akcija prikupljanja dobrovoljnih priloga.

U gumnaziji će biti postavljena kutija u koju će se ubacivati dobrovoljni prilozi. Žukovski kaže da je akcija naišla na podršku roditelja učenika.

Bivši učenici istog dana organizuju događaj pod nazivom Reklamijada u Centru za kulturu kako bi prikupili pomoć za obolelu profesorku.

Vujić je tokom prošle godine bila odeljenski starešina , a učenici do nedavno nisu znali uzrok njenog odsustva iz škole. Njih 33 nedavno su odlučili da je iznenade poklonivši joj 33 ruža i isto toliko omiljenih čokoladica.

Sredstva za pomoć Mariji Vujić mogu se uplatiti i u Banci Intesa, na broj računa:  160-1900100093892-45

sre

07.09.

2011.

Neko iz prošlosti [neregistrovani] u 08:54

verujem da ćeš uspeti

Uvek si bila drugačija , posebna .....Vrati se zdrava svojoj porodici svojoj Sari.Ti moraš da ozdraviš !Biću sa tobom svake sekunde , to sam ti jednom obećao, bori se.

Odgovori

Ostavi komentar

Najčitanije