Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

15. 02. 2020. Kostolac

Izvor: Gradska opština Kostolac

Počela rekonstrukcija Sportske hale u Kostolcu

Početak radova na rekonstrukciji i sanaciji Sportske hale u Кostolcu obišli su predsednik Gradske opštine Кostolac, Serdžo Кrstanoski i pomoćnik predsednika, Darko Grubetić.

Radovi su započeti 13. februara tekuće godine, a izvođač radova je preduzeće „GP LN gradnja“ doo iz Кostolca. Gradska opština Кostolac je za radove na unutrašnjem uređenju Sportske hale izdvojila sredstva u iznosu od 7.115.735,00 dinara.

Uzevši u obzir značaj sporta za pravilan razvoj dece, kao i neophodno unapređivanje uslova za rad i rekreaciju svih korisnika hale. Investiranje u ovaj sportski objekat je od izuzetne važnosti za naš grad.

Кostolačka sportska hala dobiće potpuno novi unutrašnji izgled. Stare i dotrajale tribine, biće zamenjene sa 650 novim, udobnim PVC stolicama u crnoj i zelenoj boji, dok će iza tribina biti postavljeni PVC prozori i vrata. Biće izvršena i kompletna rekonstrukcija i sanacija krova koja obuhvata površinu celokupne sale, kao i radovi na unutrašnjem krečenju i uređenju stepeništa. Tokom rekonstrukcije u sportskoj hali biće izvršeno i postavljanje zaštitne mreže iza golova. Pored rekonstrukcije sale, radovi će biti izvedeni i na sanaciji hodnika i 2 prostorije, kao i na kompletnom sređivanju i uređenju dva toaleta u sklopu ovog objekta. Ovom rekonstrukcijom predviđeno je i kompletno sređivanje radijatora.

Sportsku halu u Кostolcu očekuju važni i obimni radovi, te će Кostolac, nakon završetka radova na rekonstrukciji i sanaciji, dobiti savremen i funkcionalan sportski objekat, čime će biti kompletirana i zaokružena sportska infrastruktura u zatvorenom prostoru našeg grada.

Nema komentara.

Ostavi komentar