Naslovna  |  Info  |  Lokalne vesti  |  U Žagubici realizovan projekat EU PRO - grejanje i klimatizacija u Domu zdravlja
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

15. 02. 2020. Žagubica

Izvor: Opština Žagubica

U Žagubici realizovan projekat EU PRO - grejanje i klimatizacija u Domu zdravlja

U opštini Žagubica sprovodi se projekat Evropske unije putem razvojnog programa EU PRO, koji finansira realizaciju projekata lokalne infrastrukture , koja za cilj ima poboljšanje kvaliteta života građana.

U saradnji EU PRO i lokalne samouprave opštine Žagubica, završena je rekonstrukcija grejanja i centralne klimatizacije u Domu zdravlja  sa posebnom pažnjom usmerenom na aktivnosti koje se odnose na primenu principa dobrog upravljanja . U tom smislu lokalna samouprava je transparentno opredelila ušteđena sredstva za dalje ulaganje u oblast zdravstva.

Sve planirane aktivnosti projekta uspešno su sprovedene. Stari , dotrajali kotao zamenjen je novim kotlom na pelet. Кompletna toplovodna mreža je rekonstruisana, i ugrađeni su novi ventili čija će primena znatno unaprediti kvalitet grejanja, u svim prostorijama obe zgrade Doma zdravlja, ugrađene su centralna i pojedinačne klime.

Projekat rekonstrukcije Doma zdravlja Žagubica finansirala je EU u partnerstvu sa Vladom Republike Srbije preko programa EU PRO

Nema komentara.

Ostavi komentar