Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

18. 02. 2020.

Autor: U.Urošević Izvor: Boom 93

Grad naručuje projekte za uređenje nekoliko ulica

U šest ulica u Požarevcu u planu je da se obnove ili izgrade novi kolovozi i trotoari. Međutim, za to ne postoje projekti. Lokalna samouprava sada nabavlja njihovu izradu za nešto manje od 1,6 miliona dinara, bez poreza.

Radi se o kolovozima i trotoarima u Zelengorskoj, Vojvode Stepe, Knićaninovoj, Kolubarskoj i Stanoja Glavaša, Tršćanskoj i Radovana Dragovića.

Javna nabavka za projekte je podeljena na 6 partija.

Projekati bi trebalo da se rade za rehabilitaciju trotoara i kolovoza u Zelengorskoj ulici (360 metara), Kolubarskoj i Stanoja Glavaša (535 metara) i Vojvode Stepe (360 metara).

Predviđene za rehabilitaciju kolovoza i izgradnju trotoara su Knićaninova (225 metara) i Tršćanska (tri kraka kod Medicine rada – 205 metara).

Rehabilitacija kolovoza bi mogla da se radi u ulici Radovana Dragovića, na brdu, u dužini od 910 metara.

Ukupna procenjena vrednost za sve partije u javnoj nabavci je 1.581.049,98 dinara bez PDV-a.

Novac za projektovanje je obezbeđen u budžetu za ovu godinu.

Najizvesnije je da bi radovi u ovim ulicama trebalo da budu predviđeni budžetom za narednu godinu, osim ukoliko se stvore preduslovi da u određenom trenutnku i projekti budu okončani i bude dovoljno novca da se rebalansom ove investicije nađu u planu za 2020.godinu.  

čet

20.02.

2020.

anonymous [neregistrovani] u 01:59

Aloooo Bojane Prvulovic

Negde rehabilitacija (naravno nemam nista protiv) ali u mojoj ulici Bojane Prvulovic (verujem da svi zanju koliko je blizu centra) NEMA UOPSTE TROTOARA

Odgovori
sre

19.02.

2020.

Robert [neregistrovani] u 13:28

android

Mi u Cara Dusana ni rizlu da dobijemo, da se posipa nesto! Podavismo se u blatu...Zalost za decu,nema gde da izadju da se igraju, prosetaju a da se ne ublatnjave. Toliko o tome i nas na periferiji !

Odgovori

Ostavi komentar