Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

10. 09. 2011.

Autor: 1

„Stari Bulevar“ za komunalnu policiju

U rekonstruisanu zgradu nekadašnje kafane „Stari Bulevar“ biće smeštena komunalna policija kako je dogovoreno, kaže gradonačelnik Miodrag Milosavljević.

U gradu su počele da kruže glasine da će umesto komunalnih policajaca u „Stari Bulevar" biti smeštena Direkcija za izgradnju za koju se preduzeću „Agrosistem"  iz budžeta plaća za iznajmljivanje većeg dela poslovnog prostora u Lole Ribara 2. Gradonačelnik kaže da o tome nije bilo govora.

„Preliminarna odluka bila je da će u zgradu biti smeštena komunalna policija. Mislim da imamo saglasnost svih relevatnih činioca da to bude urađeno kako je dogovoreno na startu".

Nakon useljenja na Bulevar broj komunalnih policijaca biće povećan sa 9 na 15, rekao je gradonačelnik i dodao da je namera da se u potkrovlju objekta smeste sve inspekcijske službe u gradu sa načelnicima.

„S obzirom da smo uredili potkrovlje, trebalo bi da smestimo komunalnu, građevinsku i ekološku inspekciju".

Za direkciju je plan da bude smeštena u objektu Komercijalne banke iza centralne apoteke, kaže gradonačelnik.

„Procenjena vrednost tog objekta je 61 milion dinara. Mi smo ponudili polovinu iznosa i videćemo da li će to prihvatiti".

Ukoliko dođe do kupovine zgrada bi trebalo da se nadgradi i uredi, dodao je Milosavljević.

uto

13.09.

2011.

Marko Kraljević [neregistrovani] u 14:14

a i u centru...

I to što kažeš...a u centru šta rade...šetaju neke fascikle ujutru kroz park i posle ih niko ne vidi ceo dan. Onaj jedan što sedi u Uslužnom centru - ubi se od dosade igrajući igrice na kompu... to valjda da ne bi narušavao idilu jer i ovi iz Uslužnog centra rade to isto.

Odgovori
uto

13.09.

2011.

Perke [neregistrovani] u 13:24

Inspektorat

Neka se u ovu zgradu smeste sve inspekcije sa komunalnom policijom .
Objedinjavanje svih inspekcija uz komunalnu policiju -prava stvar za gradjane i olaksanje da se ne setaju od vrata do varta od zgrade do zgrade-sve na jednom mestu.

Odgovori
uto

13.09.

2011.

Firevac [neregistrovani] u 09:31

Komunalna policija

Ne znam da li je neko video komunalnu policiju van centra grada?

Odgovori

Ostavi komentar