Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

17. 03. 2020. Požarevac

Autor: N.Stojićević Izvor: Boom93

Štab za vanredne situacije u Požarevcu doneo nove mere

Štab za vanredne situacije Grada Požarevca na današnjoj sednici doneo je niz novih mera i naredbi u skladu sa merama Vlade Srbije u uslovima vanrednog stanja.

Na zelenim pijacama nalaže se Javnom komunalnom preduzeću da pojača higijenu i dezinfekciju pogotovo kod tezgi mlečnih proizvoda.

Naloženo je Кomunalnoj inspekciji i policiji da pojačaju kontrolu i zabrane prodaju prehrambenih proizvoda, tekstilnih i drugih proizvoda koji mogu uticati na širenje zaraze.

Zabranjuje se rad „buvljaka“ dok traje vanredno stanje.

Sva preduzeća, privredni subjekti na teritoriji Grada Požarevca koji imaju registrovanu delatnost i koji se bave prevozom (putnička, transportna i teretna vozila) su u obavezi da vrše svakodnevnu dezinfekciju svojih vozila. Dezinfekciju vršiti hlorom i drugim preparatima za suzbijanje infekcije-epidemije.

Nalaže se svim privrednim subjektima, ustanovama, organizacijama, javnim preduzećima i institucijama da organizuju radno vreme u skladu sa odredbama Vlade Republike Srbije.

sre

18.03.

2020.

anonymous 56 [neregistrovani] u 10:07

A gde smo mi

Gde da nađemo ta sredstva, ako znate javite pa da i mi kupimo

Odgovori
uto

17.03.

2020.

anonymous [neregistrovani] u 19:17

Praziluk

Sta je sa gastarbajterima? Ko njih kontrolise? To sto su seli u autimobile koji su PO tablica ne umanjuje cinjenicu da su dosli iz zarazenih podrucija.

Odgovori

Ostavi komentar