Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

16. 09. 2011. Požarevac

Autor: 2 Izvor: Izvor: Boom 93

Investicije u Požarevcu

Dodatna nenamenska sredstva u iznosu od 144 miliona dinara koja će biti prosleđena gradu u tri rate do kraja godine na osnovu Zakona o porezu na fond zarada biće iskorišćena za investicije u Požarevcu.

Gradonačelnik Požarevca Miodrag Milosavljević kaže da će ovaj predlog investicija ići na saglasnost odbornika Skupštine grada, koja je zakazana za petak, 23. septembar.

Investicijama je predviđeno 45 miliona dinara za presvlačenje ulica od Bulevara do Ćirikovca, od Novog griblja do Bratinačkog puta kao i Petrovački put, dok je 23 milona opredeljeno za presvlačenje lokalnih puteva u Požarevcu.

25 miliona dinara opredeljeno je za izgradnju prve faze dečijeg vrtića u mesnoj zajednici Čačalica, a 10 milona za dovođenje i priključak na toplifikacionu mrezu vrtića u naselju Burjan.

Za završetak izgradnje fiskulturne sale u OŠ „Sveti Sava" biće izdvojeno 3 miliona dinara, za uređivanje prostora oko otvorenih terena u SC Požarevac 4,5 miliona, dok će za završetak gornjeg sprata budućih prostorija Komunalne policije na Bulevaru biti izdvojeno nešto manje od 6 miliona dinara.

Milosavljević dodaje da će grad izdvojiti 5 miliona dinara za postavljanje potpornog zida u Kilčevcu kako bi se sprečio nastanak klizišta, dok će 6 miliona izdvojiti za socijalna davanja i jednokratne pomoći najugroženijim građanima Požarevca.

sub

17.09.

2011.

Marko Kraljeviç [neregistrovani] u 23:53

Eh...

Eh, sto nisu svake godine izbori...

Odgovori
pet

16.09.

2011.

MIKI [neregistrovani] u 14:28

JOS JEDNA PREVARA G17 PLUS

ZASTO SE OD TOG NOVCA NE GRADI NESTO U KOSTOLCU,IMA LI KOSTOLAC ODBORNIKE ILI CUTOLOGE.SVI ZNAMO DA NAJVECIMDELOM PRIHODI OD POREZA NA ZARADE POTICU OD RADNIKA PD TEKO- KOSTOLAC.RACO,MARKOVIC NENADE ,SINISA ZIVKOVICU,DACO,LAZARIKA I TI ZVEZDO DALI IMATE OBRAZA DA NA OVAKAV NACIN ZASTUPATE CLANSTVO IZ KOSTOLCA.

Odgovori

Ostavi komentar