Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

07. 10. 2011.

Autor: 3 Izvor: PU Požarevac

Zadržavanje zbog nezakonitog ribolova

Požarevačka policija odredila je zadržavanje Nebojši M.(73), Emrulu D.(70) i Erkanu T.(77) svi iz Kostolca, zbog osnova sumlje da su izvršili krivično delo nezakonit ribolov.

Oni su na reci Dunav, u blizini Kostolca, 05. Oktobra, oko 13,00 časova zatečeni i sprečeni u u nezakonitom ribolovu za koji su poneli akumulator sa aparatom koji se koristi za ubijanje ribe kao i kablove sa bakarnim žicama dužine oko 10 metra.

Navedeni se sumljiče da su isto krivično delo izvršili i tokom septembra meseca, takođe na reci Dunav.

Oni su tako "ulovili" 45kg ribe-soma, koje je policija izvršenim pretresom njihovih kuća pronašla i uz potvrdu privremeno oduzela zajedno sa "pecaroškim" priborom I uz zapisnik predala radniku "Vojvodina šume-Šumskoj upravi Kovin".

Policija će u narednom periodu, na reci Dunav kao i na reci Mlavi, vršiti pojačane kontrole u cilju sprečavanja nezakonitog ribolova i otkrivanja izvršioca ovog krivičnog dela.
pon

10.10.

2011.

PERSON [neregistrovani] u 21:55

NAJZAD NEKO RADI SVOJ POSAO

MNOGO SU VITALNI OVI ELEKTRORIBARI IZ KOSTOLCA SVI OD SEDAM BANKI PA NA GORE.DA NIJE MOZDA U PITANJU NEKA GRESKA.STO SE TICE AKCIJE TREBA NASTAVITI SA NJOM DOK NE DOLIJAJU GLAVNE FACE KOJE DECENIJAMA UBIJAJU RIBU STRUJOM U KOSTOLCU.POLICIJI,GRADJANIMA,RIBOLOVCIMA I KONTROLORIMA SU NJIHOVA IMENA ,PA I MINISTRIMA SU NJIHOVA IMENA JAKO ZNANA.
JOS JEDNA POHVALA ZA RAD NOVOG NACELNIKA POLICIJSKE UPRAVE U POZAREVCU.

Boom 93
Molimo Vas da koristite mala slova! Hvala.

Odgovori

Ostavi komentar