Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

12. 10. 2011.

Autor: 1

Zabelski kolektor

U Dunavskoj ulici u Požarevcu počela je izgradnja fekalnog kolektora dugačkog više od 3,5 kilometra koji će stvoriti uslove da se na kanalizacionu mrežu priključi oko 500 domaćinstava i KPZ Zabela.

Radovi na „zabelskom" kolektoru trebalo bi da se završe u roku od 90 dana.  Vrednost posla je oko 44 miliona dinara. Po polovinu potrebnog novca obezbedili su Ministarstvo za zaštitu životne sredine i Grad Požarevac. 

Gradilište su danas obišli funkcioneri  grada i Vodovoda koji su izrazili zadovoljstvo  početkom radova i istakli značaj ove investicije.

Direktor Vodovoda Nenad Ratić rekao je da oko 70 odsto domaćinstava u Požarevcu poseduje priključak na fekalnu mrežu i da je cilj da svaki građanin u Požarevcu ima kanalizaciju.

Ratić je rekao da bi u skorije vreme trebalo da počne i izgradnja fekalnog kolektora za Ljubičevo, a u narednoj godini i kolektor za Lučicu, Prugovo i Poljanu.

pet

14.10.

2011.

KRKOBABIĆ [neregistrovani] u 14:04

Re: Pogled iz komšiluka

Duško dugouško,stil ti je prepoznatljiv samo si na kraju teksta trebao da "udariš" licencu i pečat

Odgovori
čet

13.10.

2011.

robin hud [neregistrovani] u 23:10

Plagijat

Da ovaj "Duško Dugouško" slučajno ne radi u Vodovodu?

Odgovori
čet

13.10.

2011.

Duško Dugouško [neregistrovani] u 18:26

Pogled iz komšiluka

Nije mi nešto jasno. Koliko ja kroz moj prozor mogu videti , a kako znam dosta radnika i mehanizaciju iz JKP, ja vidim da vrlo često rukovaoc bagera iz vodovoda radi na bageru koji nije vodovodov već jednog građevinskog "preduzimača" koji dugi niz godina radi za vodovod. O čemu se ovde ljudi radi, da li ovo stvarno radi vodovod ili je vodovod ovde u funkciji podizvodjača. Imamo li mi ovde na delu repliku fazona "Kene" ili je to novo pravilo. Ako JKP nije sam mogao da radi već u startu ima podizvođača, zašto Grad nije dao posao njemu već posredniku.... u ovom slučajuje to JKP vodovod. Ala mi je ovde nešto poznatooooo....!!!

Odgovori
sre

12.10.

2011.

Ljubo [neregistrovani] u 17:13

Pitljivi

Zašto Lenjinova ulica nema ni fekalnu ni kišnu kanalizaciju?

Odgovori

Ostavi komentar

Najčitanije