Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

24. 10. 2011. Požarevac, Jagodina

Autor: 2 Izvor: Izvor: Glas javnosti

Prevario klanicu za 33 tone piletine

Policija Jagodine podnela je krivičnu prijavu za prevaru protiv Miloša J. (65) iz Požarevca, zbog sumnje da je od preduzeća i klanice "Viners" iz Jagodine preuzeo 33 tone pilećeg mesa, vrednog 4,5 miliona dinara, a nije platio, saopštila je policija.

Miloš J. je uhapšen u Beogradeu i sproveden u Kazneno popravni zavod u Požarevcu, jer je za njim bila raspisana poternica od više sudova u Srbiji, "zbog sumnje da je izvršio više sličnih krivičnih dela", navodi se u saopštenju Policijske uprave u Jagodini.

"Miloš J. se tereti da, kao vlasnik i direktor preduzeća, u nameri sticanja protivpravne imovinske koristi, nije izmirio obeveza prema proizvođaču robe "Vinersu" koju je preuzeo i na taj način to preduzeće oštetio za oko 4,5 miliona dinara. Preuzeo je oko 33 tone pilećeg mesa i prerađevina", piše u saopštenju.

U okiviru ove akcije policija u Jagodini je krivične prijave podnela i protiv Dušana T. (26) iz Beograda, Milorada J. (29) i Blagoja M. (29) iz Smedereva i Bojana M. (35) iz Paraćina, "zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivična dela nedozvoljene trgovine".

Oni se terete da su bez ovlašćenja za trgovinu, kupovali pileće meseo i preprodavali po većoj ceni, zadržavajući razliku novca za sebe. Piletinu su prvo kupovali od Miloša J, a potom i jedan od drugog i preprodavali je po većoj ceni, navodi se u saopštenju.

pon

24.10.

2011.

bojancos [neregistrovani] u 13:16

:)

Ima li jednog postenog coveka u zemlji Srbiji ??? Ili nam je kriv Milosevic,sto sada ljudi jedne druge varaju za piletinu,orahe,automobile,sira itd..Zivela DemoNkratija

Odgovori

Ostavi komentar