Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

22. 11. 2011. Požarevac

Autor: 2 Izvor: Izvor: Boom 93

Sajam zapošljavanja u Požarevcu

Sajam zapošljavanja u organizaciji Nacionalne službe za zapošljavanje, Filijale Požarevac, održaće se u sredu, 23. novembra u velikom holu Centra za kulturu Požarevac od 11h.

Za ovaj sajam učešće je potvrdilo 20 poslodavaca sa ukupnim potrebama od 90 slobodnih radnih mesta, saopšteno je iz Filijale u Požarevcu.

Sajam će otvoriti Dejan Jovanović, direktor Nacionalne službe za zapošljavanje.

sre

23.11.

2011.

bojancos [neregistrovani] u 00:42

Nacionalna služba za NEzapošljavanje

Kao nezaposljen bio sam na proslom sajmu za zaposljavanje.Pola firmi koje su trazile tada radnike sada i ne postoje tj. zatvorene su.Sajam je sluzio samo da se uzmu pare tj. subvencije od drzave a firme su zatvorene posle par meseci.
Najsmesnije mi je bilo kada je meni radnik Nacionalne službe za zapošljavanje ( koji ne moze tipku na tastaturi da ubode,za njega sam Ajnstajn sto se tice koriscenja kompijutera ) nudio da prodajem preparate za bildere tj. korisnike teretana ( a ja sam elektrotehnicar po zanimanju ).
Za TEKO nemaju nikada raspisane konkurse,ali zato za prodavanje magle imaju uvek otvorene konkurse.

Odgovori
uto

22.11.

2011.

Privatnik [neregistrovani] u 15:47

Zamajavanje

Sajam na kome je učešće potvrdilo 20 poslodavaca sa ukupnim potrebama od 90 slobodnih radnih mesta je cisto zamajavanje po ko zna koji put. Verovatno ce tamo da se pojavi kompletna ekipa URS-a, a od posla nema nista. Sto neko ne proveri koliko i ko koristi beneficije drzave oko zaposljavanja ili je to samo privilegija onih bliskih G17? Isto je i sa kreditima START UP ili drugim stimulansima, polovina ih je nenamenski troslila novac, a ostali su zatvorili firme i ne rade. Prosle godine su podignute i neke optuznice i na tome se stalo! A zasto?

Odgovori

Ostavi komentar