Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

13. 12. 2011.

Autor: 1

Budžet 3 milijarde dinara

Gradsko veće usvojilo je predlog budžeta za 2012.godinu i uputilo dokument na skupštinu. Budžet se planira na 3 miljarde dinara, a svega trećina sredstava biće upućena u investicije. Planirani troškovi iznose oko 1,5 milijardi dinara. Gradonačelnik: Budžet racionalan.

Kako je objasnio  Miodrag Milosavljević najveći deo novca u narednoj godini planiran je za prvu fazu završetka nove zgrade gradske bolnice, izgradnju vrtića, vraćanje kreditnog zajma i vraćanje dugova Ljubičeva.

Tako je namera da se oko 120 miliona dinara izdvoji za završetak vrtića u Burjanu i početak gradnje vrtića u MZ Čačalica. 100 miliona dinara biće vraćeno po kreditnom zaduženju, a 65 miliona dinara sredstava koji bi išla Fondu za razvoj biće preusmereno za prvu fazu završetka nove bolnice. Tu je oko 16 miliona dinara duga Ljubičeva prema Dunav osiguranju i još oko 20 miliona prema drugim poveriocima, objasnio je Milosavljević.

Gradonačelnik smatra da će korisnici budžeta imati razumevanja da se više od 300 miliona dinara ulaže u prioritete za grad.

Od naredne godine ukidaju se tri fonda u budžetu.   Fond za protivpožarnu zaštitu prestaje da postoji, kao i fond za razvoj i solidarnu stambenu izgradnju, čije nadležnosti i prihodi se prebacuju Direkciji za izgradnju.

Skupština grada planirana je za 22.decembar.

sre

14.12.

2011.

Milos [neregistrovani] u 14:20

ZA Svašta nešto ništa

A sta predskolci dobijaju za uzinu i koliko ona kosta?????

Odgovori
sre

14.12.

2011.

GAGA [neregistrovani] u 13:56

Re: Za vaspitecice???

PRVO NAUCI PRAVOPIS A ZA FUNKCIONOSANJE SISTEMA VRTICA BEZ GRADA JE NEZAMISLIV, A STO SE TICE HRANE TVRDIM DA VELIKI BROJ DECE U SRBIJI TAKAV OBROK NEMAJU

Odgovori
sre

14.12.

2011.

sasa [neregistrovani] u 13:47

i kuku i lele

" Gradonačelnik smatra da će korisnici budžeta imati razumevanja da se više od 300 miliona dinara ulaže u prioritete za grad."

Ovo je prevršilo svaku meru , izgleda da naši gradski čelnici stvarno smatraju gradjane za budale. Pare se peru i dalje a po nekim pričama , izgleda da će i AZIL da otvore u kasarni SOPOT , jer je već naručen materijal za ulepšavanje zgrada . Najgore što nemamo ličnost dovoljno jaku koja bi mogla da kaže NE takvoj zamisli već poslušnike raznih stranaka .

Odgovori
sre

14.12.

2011.

Firevac [neregistrovani] u 10:35

Ljubicevo

Vas stranacki kolega lezilebovic direktor Ljubiceva, bez ikakvih rezultata sem da im kolege iz stranke placaju NASIM parama, nesavesno poslovanje, privredne prekrsaje (preusmeravanje prihoda na racune drugih, "prijateljskih" firmi), i naravno dugove koji se prave jer kakav je problem da se nesavesno zaduzuje firma kada ce to narod sve da plati iz svog dzepa. Predpostavljam da ce na kraju da se predstavi Ljubicevo kao uspesna firma, bez dugova, sa kozmetickim poboljsanjima placenim narodnim parama...

Odgovori
sre

14.12.

2011.

pametnjakovicmladji [neregistrovani] u 09:36

Svašta nešto ništa

Molio bih sve da zamemare lupetanja ovog Miloša. Ako je nešto dobro u vrtićima to je hrana. Cena od oko 180 RSD po danu svakako nije velika za 2 obroka i užinu. Nije mi jasno kako može da se uporedjuje školska užina sa 3 obroka u vrtiću. Inače jelovnik odredjuje doktor nutricionista. Pozivam ljude koji uredjuju ovu web stranicu da ne objavljuju komentare koji su očigledno zlonamerni i netačni. Unapred hvala.

Odgovori
sre

14.12.

2011.

Komentatorka [neregistrovani] u 09:12

Dokle više

Dokle ćemo više pokrivati dugove javnim preduzećima, a da dirketori i zaposleni istih dele sopstvene prihode na sopstvene plate. Ta ergela stalno posluje sa kojekakvim gubicima, a kancelarija direktora se krečila više puta do postizanja željene nijanse, tv jedva da je zbog veličine mogao da prođe na vrata itd. Imamo jedan od najvećih gradskih budžeta, a pare kao da nam cure kroz prste. Cure u privatne džepove. Svaki posao radi se po više puta jer se ne uradi dobro, a mi sve to plaćamo. Dokle će više da nas pljačkaju "za naše dobro".

Odgovori
uto

13.12.

2011.

Milos [neregistrovani] u 23:31

Za vaspitecice???

Pa valjda vam direktor vrtica isplacuje razliku, jer se deci, koja placaju uzinu papreno, svaki treci dan maze ajvar na hleb...
A uzina vam je skuplja nego u skolama bar 20%

Odgovori
uto

13.12.

2011.

maja [neregistrovani] u 18:00

dug

postovani nadamo se da ste racunali na dug vaspitacicama koji ste napravili od 2008 na ime zakitanja na platama koji kao i sto sami znate nije bas mali, ali nema veze verujemo u posteno sudstvo koje je preuzelo slucaj pa ce onda npokon da se setite i nas

Odgovori

Ostavi komentar

Najčitanije