Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

15. 12. 2011.

Autor: 1

Skupi ili nepotrebni

Ministarstvo odbrane gradu Požarevcu je ponudilo tri kompleksa na raspolaganje koji nisu neophodni za dalje funkcionisanje Vojske Srbije. To su kasarna Sopot, Klub Vojske i vežbalište Mogila. Grad je zainteresovan za Sopot, Mogila mu nije potrebna, a za cenu Kluba Vojske smatra da je previsoka.

Ukupna cena ovih kompleksa koja je ponuđena iznosi oko 4,8 miliona evra.

Objekti i zemljište kasarne Sopot ponuđeni su za oko 2,7 miliona evra. Stav predstavnika grada je da se kupovinom ovog kompleksa dobija mogućnost da u kratkom roku angažuje potencijalne i strane investitore, kao i lokalnu građevinsku operativu, što između ostalog znači i nova radna mesta.

Gradonačlenik Miodrag Milosavljević kaže da grad mora da kupi ovaj kompleks.

Za zgradu Kluba vojske, ponuđeno je oko 2 miliona evra, a za Mogilu oko 140.000 evra. Milosavljević kaže i da je pored umanjenja prvobitno ponuđene cene za 20 odsto, zgrada Kluba Vojske precenjena, a da kompleks Mogila gradu nije potreban.

Ponude Ministarstva odbrane naći će se pred odbornicima lokalne skupštine 22.decembra.

čet

15.12.

2011.

ccc [neregistrovani] u 20:39

patlidzanDrzava

Zastno ne objasni ministar odbrane kako je vojska dosla u posed te zgrade.

Odgovori
čet

15.12.

2011.

Zivojin Misic [neregistrovani] u 19:47

Komunisti su zlo

Komunisti su oteli zgradu poznatu kao Dom vojske i sada Grad Pozarevac treba da im plati za to!!! Sram ih bilo, bagra jedna! Nista u tu zgradu nisu ulozili 50 godina i zato je propala kao i sve cega su se docepali. Komunisti su zlo za koje se nadam da ce jednog dana da nestane iz ove napacene zemlje.

Odgovori
čet

15.12.

2011.

Vladilmir [neregistrovani] u 16:01

razocaran

Da li je vojska napravila tu zgradu koju sada zovu "dom vojske"..??? kako ih nije sramota da prodaju nesto sto su oteli??? o bolesne li zemlje...

Odgovori

Ostavi komentar