Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

26. 12. 2011. Požarevac

Autor: 2 Izvor: Izvor: Večernje novosti

Nožem ubio sina

Dejan S. u porodičoj kući u selu Batovac, nakon svađe, pod dejstvom alokohola, kuhinjskim nožem ubo u grudni koš u predelu srca svog sina V.S. (16).

Požarevačka policija uhapsila je Dejana S. (40) iz Batovca, zbog sumnje da je u subotu uveče udarcem nožem ubio svog sina V. S., starog 16 godina.

Do tragedije je došlo u porodičnoj kući ove romske porodice u Batovcu, oko 21.50, kada je između oca i sina izbila svađa.

U Policijskoj upravi u Požarevcu kažu da je Dejan bio pod dejstvom alkohola, 1,04 promila u krvi, i da je do nesreće došlo posle svađe između oca i sina.

Kako je tokom rasprave između njih dvojice Dejan S. bio sve agresivniji, njegova supruga i majka dečaka stala je između ne bi li zaštitila sina. Međutim, iako ga je supruga sprečavala, Dejan je zamahnuo kuhinjskim nožem i ubo sina u predelu grudnog koša, u blizini srca.

Dečak se srušio na pod i izgubio svest, na poziv njegove majke, komšije su ga prevezle do bolnice u Požarevcu. Dežurni lekar pokušao je da povrati V.S. reanimacijom, ali bilo je kasno, pa je ubrzo konstatovana njegova smrt.

U auto sa povređenim sinom, suprugom i komšijama ušao je i Dejan, ali je po dolasku u bolnicu - nestao.

Na lice mesta ubrzo je pristigla i policija, koja je osumnjičenog pronašla u blizini bolničkog kruga i uhapsila ga.

Dejan S. je predat istražnom sudiji Višeg suda u Požarevcu, uz krivičnu prijavu za izvršeno ubistvo, koji će, nakon saslušanja, odlučivati o njegovom pritvaranju.

Za sada nema zvaničnog saopštenja o razlogu koji je doveo do ove tragične porodične svađe, niti podataka o tome da li je Dejan do sada imao prijave zbog porodičnog nasilja.

Prema nezvaničnim informacijama, on je bio dugogodišnji alkoholičar, bez zaposlenja, ali u selu nije izazivao probleme, već samo u svojoj porodici.

"Videli smo Dejana te večeri u seoskoj kafani, iz koje je otišao u pripitom stanju. Tek kasnije čuli smo da je, tako pijan, nasrnuo na sina i usmrtio ga nožem" kažu meštani.

Oni navode da je pokojni V.S., koji ima i dve mlađe sestre, često dolazio u sukob sa ocem, zbog čega je u par navrata napuštao roditeljsku kuću, ali se ubrzo nakon toga i vraćao.

Nema komentara.

Ostavi komentar