Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

27. 12. 2011. Požarevac

Autor: 2 Izvor: Izvor: Press

Otac tvrdi da je sina ubio u samoodbrani

U Višem sudu u Požarevcu određen je jednomesečni pritvor Dejanu Stojilkoviću (40) iz Batovca zbog sumnje da je 24. decembra ubio svog maloletnog sina Vojkana (16).

"Tokom saslušanja pred istražnim sudijom osumnjičeni je priznao delo koje mu se stavlja na teret, a to je ubistvo jednim ubodom nožem pravo u srce. On je izjavio da je sina usmrtio u samoodbrani jer ga je ovaj fizički napao", rekao je Dragan Vučićević, vršilac dužnosti predsednika Višeg suda u Požarevcu.

Do ove porodične tragedije došlo je u subotu uveče, nakon što je Dejan celog dana radio građevinske poslove, a potom otišao u seosku kafanu. Po dolasku kući, oko 22 sata, sukobio se sa sinom, naočigled supruge Monike i mlađe ćerke Martine.

Pošto je Dejan bio pijan, njegova supruga stala je ispred njega ne bi li zaštitila sina, koji se baš tog dana vratio iz Beograda, gde je boravio kod svog dede. Međutim, njena odbrana bila je bezuspešna jer je Dejan zamahnuo kuhinjskim nožem i ubo sina pravo u srce. Pošto se dečak srušio na pod, uz jauke, na poziv njegove majke komšija ga je prevezao do bolnice u Požarevcu.

Nema komentara.

Ostavi komentar