Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

28. 12. 2011.

Autor: 1

Petrović: Zadatak smanjenje korupcije

Načelnik Braničevskog upravnog okruga Goran Petrović danas je priredio novogodišnji prijem u svečanim salonima skupštine grada.

Petrović je obraćajući se zvanicama rekao da su u uslovima finansijske krize u godini na izmaku ostvareni zapaženi rezultati u realizaciji planova i projekata.

Lokalnim samoupravama u okrugu tokom ove godine bila su dostupna značajna sredstva iz republike, rekao je Petrović i dodao da se najviše uradilo u oblastima u kojima je do sada bilo najvećih problema, kao što su zaštita vodosnabdevanje zaštita voda i zaštita od poplava.

Načelnik okruga je napomenuo da je nedovoljno učinjeno na promeni odnosa prema radu, što je zadatak za 2012.godinu kao i oštrija borba protiv korupcije.

 

čet

05.01.

2012.

Milojko [neregistrovani] u 00:44

Re: Sranota

Vidim da Vam kritikovanje ide od ruke, ali zato pravopis bas i ne ide!
Petrovicu, samo napred, predji sa reci na delo!

Odgovori
sre

04.01.

2012.

perke [neregistrovani] u 17:15

Re: E?

u pravu si
nema ni mojih komentara

Odgovori
sre

04.01.

2012.

Pera [neregistrovani] u 09:05

Sranota

On će da se bori protiv kriminala, hahahah....
Koja je pa njegova funkcija, načelnik okruga - niko i ništa. Gura se tu, nešto priča ali ... Nemože da mu pomogne ni "lepa" šefovica. Bitno da je svuda slikan kao nešto jako bitan.

Odgovori
čet

29.12.

2011.

Firevac [neregistrovani] u 10:51

E?

Nemojte da me razocarate i da ispadne da xxx vas drugar i ga ima svugde u prvom planu jer je on vas covek u Ds-u, je li Boomovci? Mozda zbog toga ne objaviste komentar?

Odgovori
čet

29.12.

2011.

Petrovic [neregistrovani] u 10:06

Petrovic Petrovicu

Dobro Petrovicu, sta si ti uradio ove godine sem sto vodis svog fotografa da te slika gde god mrdnes? Iskorenjivanje korupcije? Da necete mozda da prestanete da zaposljavate samo vase kadrove gde god ima mesta a gde nema izmisli se pozicija? Da necete da preispitate silnu korupciju u izgradnji stanova gde su svi lopovi uneli novac u legalne tokove? Da necete da ispitate ko je primio pare za OMV, boze sad im uvodite i kanalizaciju koliko vidim. Mogu ceo dan ovako kao i sto vi mozete da mazete oci narodu predizbornim govorancijama.

Odgovori

Ostavi komentar