Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

09. 01. 2012.

Autor: 1

Nova fasada u Dositeju

Završena je obnova fasade i promena spoljne stolarije na zgradi osnovne škole „Dositej Obradović“ u Požarevcu.

Fasada je u tolikoj meri bila trošna, da se na pojedinim delovima zgrade obrušavala u komadima na ulicu,    što je predstavljalo opasnost za učenike i prolaznike, kaže direktor Branislav Stojanović.

Sa novom stolarijom škola će smanjiti troškove za zagrevanje prostorija koji u zimskom periodu iznose od 600 do 700 hiljada dinara. Zamenjeno je oko 200 prozora na školi koji su bili stari preko 40 godina.

Rekonstrukcija je koštala nešto više od  15 miliona dinara, a novac je obezbeđen preko republičkog fonda za razvoj i budžeta grada. Prošle godine fasada je obnovljena u delu zgrade u ulici Jovana Šerbanovića, a radovi koji su završeni obuhvatili su čitavo školsko dvorište i strane u Hajduk Veljkovoj i Porečkoj ulice.

U školi predstoji uređenje dvorišta i opremanje učionica novim nameštajem. Stolovi i stolice u nekim učionicama u upotrebi su više od 30 godina.

pon

09.01.

2012.

..... [neregistrovani] u 22:40

otkude se...

Slazem se da je uzalud krecenje i doterivanje skole. Bitnije je ono sto je u skoli medju kadrovima. Dostiej je mnogo izgubio od kad je ova xxx na mestu direktora, i dalje gubi... borice se za dva odeljenja za par godina.....jako mi je zao zbog toga ali to je surova istina....

Odgovori
pon

09.01.

2012.

Z... [neregistrovani] u 16:48

...

Dobro,hajde sada da se malo pomerite od centra, samo dzidzite tri skole,a ostale kao da ne postoje. Verujte mi da se neke mnogo vise 'raspadaju'od tih koje obnavljate.

Odgovori
pon

09.01.

2012.

Petronije [neregistrovani] u 16:31

Džaba fasade kada iza nje......

Ovaj lik je najgori direktor u istoriji ove , nekada, čuvene škole. Kažem ,NEKADA, jer je škola bila najbolja ili medju najboljim po kadrovima i roditelji su se utrkivali da upišu u OŠ "Dositej Obradović" svoje dete, a danas?!?!?!?!
Mogu svakodnevno da menjaju fasade dok ne pšromene ovu karikaturu u direktorskoj fotelji biće ovo škola sa poljuljanim medjuljudskim odnosima , sa sve manje zainteresovane dece .....

Odgovori

Ostavi komentar