Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

11. 01. 2012. Požarevac

Autor: 2 Izvor: Izvor: PU Požarevac

Krivična prijava za zloupotrebu službenog položaja

Požarevačka policija podnela je krivičnu prijavu protiv Zorice D. (42) iz Kusića, zbog osnova sumnje da je zloupotrebila službeni položaj.

Ona je osumnjičena da je kao načelnica Odeljenja za urbanizam, stambeno komunalne i imovinske poslove opštine Veliko Gradište, početkom 2011. godine investitoru Zoranu B. iz Kamijeva izdala građevinsku dozvolu za izgradnju stambeno-poslovnog objekta u Velikom Gradištu, pre izvršene preparcelacije parcele na kojoj je investitor započeo izgradnju objeka.

Za izgradnju ovog objekta projektnu dokumentaciju izradila je osumnjičena u projektnom borou "Grand" iz Velikog Gradišta, registrovanog na ime oca osumnjičene. Izradu projektne dokumentacije naplatila je 1.700 evra i na ovaj način pribavila sebi protivpravnu imovinsku korist.

čet

12.01.

2012.

Firavac [neregistrovani] u 09:59

sica...

Pa dokle vise da se hvataju i hapsi boranija za sitne pare. Pogledajte u gradu kakve zgrade su nikle, bez parkinga, dozvola. Pogledajte pocetak Dunavske ulice i zgrade cije terase su iznad puta, gde je unisten asfalt koji je jedini bio dobar da se dovedu cevi do zgrade. Nije to tesko, samo se pogleda ko je porpisao dozvole, pa se onda proveri njihovo imovinsko stanje (uze i sire porodice, svalerke...) i gotova istraga za nedelju dana...samo da neko hoce a da i da nije korumpirano sudstvo to sam zaboravio...treba neko i da osudi te lopove.

Odgovori

Ostavi komentar