Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

09. 02. 2012. Požarevac

Autor: 1 Izvor: Boom 93

Sneg iznose van grada

Sneg iz centra Požarevca iznosiće se van grada, odluka je lokalnog štaba za vanredne situacije. Biće potrebno da se uklone vozila iz centra grada. Besplatno parkiranje na zatvorenim parkiralištima tokom čišćenja ulica i trotoara.

U četvrtak od 21 sat čistiće se ulice: Moše Pijade do Jovana Šerbanovića, Jovana Šerbanovića do Njegoševe, Njegoševa, Stari korzo, Voje Dulića do Galerije Barili, Takovska do Bratstva jedinstva, Sinđelićeva, Veljka Dugoševića i Kneza Lazara do Sinđelićeve.

Građani bi trebalo da poštuju ovu odluku, a zatečena vozila odnosiće pauk. Neće biti kažnjavanja, ali građani bi trebalo da pokažu razumevanje, kaže Slađan Stević iz lokalnog štaba za vanredne situacije.

Od 14 časova automobili iz centralnih ulica moći će da se bez naplate parkiraju na zatvorenim parkinzima kod Centra za kulturu i hotela Dunav.

Praćenje stanja na Dunavu

Uvedena su 24-časovna dežurstva na području gradske opštine Kostolac. Prati se situacija na Dunavu i Dunavcu.

Na Dunavcu se formirala tanka ledena kora, dok Dunavom već plove sante leda. Reka od Kostolca nizvodno nije u plovnom stanju. Počelo je razbijanje leda kako bi se omogućio nesmetan rad elektrana i sprečilo stvaranje ledenih čepova.


 

Nema komentara.

Ostavi komentar