Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

24. 02. 2012. Požarevac

Autor: 1

Pronađeno ukradeno vozilo

Požarevačka policija pronašla je ukradeno vozilo TE KO Kostolac i privela Dalibora S. (32) iz Petke, osumnjičenog za krađu. Traga se za još jednim vozilom, saznaje nezvanično Boom 93.

Dalibor S. je osumnjičen da je 5. novembra 2010. ispred radionice za održavanje “Termoelektrana i kopova“ Kostolac otuđio parkirano vozilo marke “YAZ “ vlasništo ovog privrednog društava.

Na vozilu je izvršio je prepravke broja motora i šasije ukucavši broj motora sa svog vozila iste marke i registrovao ga na svoje ime.

Osumnjičen je i za krivično delo krađe jer je sa svojim rođakom uz dozvolu da sa kopa iznese stari patos sa vozila marke  “YAZ“, bez dozvole izvezao i pet bočnih vrata, jedna zadnja vrata i dve palastične maske za ovo terensko vozilo.

Svi delovi vozila kao i prepakovano terensko vozilo policija je pronašla izvršenim pretresom. Kod osumnjičenog pronađen je i veći boj registarskih tablica koje takođe potiču sa vozila vlasništvo Privrednog društva Kostolac.

Dalibor S. je uz krivičnu prijavu predat istražnom sudiji nadležnog suda u Požarevcu, dok policija nastavlja rad na utvrđivanju  novih činjenica i dokaza kao i utvrđivanju pomagača i saučesnika u izvršenju ovog krivičnog dela.

Nema komentara.

Ostavi komentar