Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

26. 02. 2012.

Autor: 3 Izvor: PU Požarevac

Krivične prijave za teške telesne povrede.

Požarevačka policija odredila je zadržavanje i podnela krivičnu prijavu protiv Voje R. (1981) iz Majdanpeka i Dejana M(1969) iz Požarevca, zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo teške telesne povrede. Krivična prijava za isto krivično delo podneta je i protiv Zorana G.(1974) iz Ostrova.

Oni su osumnjičeni da su se 23. Februara  oko 01,10 časova u porodičnoj kući Dejana M. najpre posvađali  a zatim je  Voja R. mačetom dužine 53 cm  više  puta  u predelu  ruku i  glave  udario  Zorana G. nanevši mu  otvoreni prelom leve nadlaktice, rasekotine obe  podlaktice i posekotine u predelu  glave, dok ga je  Dejan M.  udario  više puta pesnicom  u predelu glave.

Nakon toga  povređeni Zoran oteo je mačetu, njome udario Voju R. u predelu  šake  i  naneo mu prelome  i iščašenja  kostiju obe  ruke i povrede tetive obe  ruke.

Osumnjičene je policija uz krivičnu prijavu   predala  istražnom sudiji  osnovnog suda u Požarevcu  dok  se treće osumnjičeni Zoran G. zbog težine povreda  nalazi  u požarevačkoj bolnici.

Nema komentara.

Ostavi komentar