Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

28. 02. 2012. Veliko Gradište, Požarevac

Autor: 2 Izvor: PU Požarevac

Krivična prijava za zloupotrebu službenog položaja

Požarevačka policija podnela je krivičnu prijavu protiv Radosava Ž. (52) iz Velikog Gradišta, bivšeg direktora Javnog komunalnog preduzeća “Standard” Veliko Gradište, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo zloupotreba službenog položaja.

On je osumnjičen da je krajem 2010. godine izdao usmeni nalog poslovođi za održavanje zelenila ovog komunalnog preduzeća, da sačini radni nalog za sadnju cevća tokom 2007. godine, za parkove u Velikom  Gradištu i da na ime troškova prevoza cveća iz mesta Kusiće koje je od Velikog Gradišta udaljeno oko 8 km, preduzeću “INV Mitrović” Zatonje uplati iznos od oko 500.000  dinara.

Izvršenim proverama policija je utvrdila da ovo preduzeće ne poseduje dokumentaciju za nabavljene količine cveća, ugovorenu cenu cveća, ne poseduje dokaz o dobavljačima kao ni ugovere neophodne za realizaciju nabavke. Ništa od ove dokumentacije  ne postoji osim faktura za prevoz gde je ovom privatnom preduzeću za uslužne delatnost isplataćen novac na štetu preduzeća  na čijem se čelu Radosav Ž. tada nalazio.

sre

29.02.

2012.

Pozitiv [neregistrovani] u 09:20

Lepo cveće

500.000 dinara za cveće. Baš lepo.

Odgovori

Ostavi komentar