Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

07. 03. 2012.

Autor: 1

Svakom selu 900.000 RSD za puteve

Požarevac dobija sredstva za uređenje poljskih puteva u 25 sela na teritoriji grada, saopštila je gradska uprava.

Grad Požarevac od republike dobija 13 miliona dinara, a 10 miliona dinara se izdvaja u lokalnom budžetu.

To znači da će svakom požarevačkom selu pripasti 900.000 dinara.

Ugovor je u Ministarstvu poljoprivrede potpisala zamenik gradonačelnika Vukica Vasić.

Ona je rekla kako je u okolnostima ograničenih sredstava, ministarstvo prepoznalo potrebu razvoja poljoprivredne proizvodnje na teritoriji Požarevca.  Tome će znatno doprineti i uređenje seoskih puteva, pošto će poljoprivrednim proizvođačima omogućiti lakši pristup imanjima radi obrade njiva  i transport robe, navodi se u saopštenju.

čet

08.03.

2012.

izborno ćutanje [neregistrovani] u 11:21

kampanja

Dobro je da novac ne stiže u vreme izborne kampanje. Za razliku od režima SM, ovaj se režim ne služi nečasnim potezima (putevi, fabrike, zaposlenja, porast socijalnih davanja...). Ne, ovaj fini, časni i, nadasve, pošteni ljudi, svojim rezultatima izbijaju svaki eventualni prigovor zlonamernika. Volim ovu vlast jer je potpuno drugačija od one pre 5. oktobra, mada u njoj prepoznajem baš te od pre 5. oktobra. I to na raznim stranama.

Odgovori
sre

07.03.

2012.

anonymous [neregistrovani] u 16:12

a mi

sta je sa nama koji zivimo u gradu a imamo puteve gore od poljskih,asfalt vidim tek kad izadjem u grad a apsurd je sto imam legalizovanu kucu sa upotrebnom dozvolom tako bih vas molio dajte malo sljunka i gradskim naseljima ipak idemo peske i kolima a na poljske puteve se ide traktorom,jaci je pa mu je i lakse a asfalt sta je to,? to cemo kao i vecina neasfaltiranih ulica saznati u 22 veku jedno javno pitanje za Vukicu neka kaze koliko je ulica asfaltirano a kolko nasuto od kad su dosli na vlast ako nezna ona neka bita sefa gdina gradonacelnika, POZDRAV gradjanima prvog reda a mi trecega reda mars u ....

Odgovori

Ostavi komentar