Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

26. 03. 2012. Požarevac

Autor: 2 Izvor: PU Požarevac

Krivična prijava za 14 krađa

Požarevačka policija odredila je zadržavanje i podnela krivičnu prijavu protiv Dragana N. (22) iz Petrovca na Mlavi, Bojana M. (30) i Gorana M. (31) obojica iz Lozovika, Gorana Z. (25) iz Porodina i Slaviše J. (41) iz Viteževa zbog osnovane sumnje da su izvršili više krivičnih dela razbojništva, teških krađa i krađa.

Oni su osumnjičeni da su izvršili 14 krivičnih dela  teških krađa i krađa kao i dva razbojništva.  

Vršili su provale porodičnih kuća, vikendica i salaša u Požarevcu, Žabarima i Petrovcu na Mlavi, tako što su pajserom razvaljivali vrata i nakon izvršene premetačine oduzimali novac, oružje, tehičke uređaje i prehrambenu robu.

Sa salaša u mestu Porodin osim agregata otuđili su i  četiri ovce i jedno jagnje.  

Osumnjičeni su i za dva razbojništva izvršena u mestu Porodin gde su oduzeli novac, oružje i tehničke uređaje.

Pokradene predmete prodavali su, a dobijeni novac međusobno delili.

Policija je pronašla veći deo pokradenih predmeta, vratila ih oštećenim vlasnicima, dok je osumnjičene uz krivičnu prijavu predala istražnom sudiji nadležnog suda u Požarevcu.

Policijsko zadržavanje određeno je i Stojanu M. (37) iz Velikog Laola, zbog osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela  teških krađa.

On je osumnjičen za provale porodičnih kuća ne trotoriji opštine Petrovac na Mlavi kada se oduzti tehnički uređaji i jedan lovački karabin.

Policija je izvršenim pretresom pordične kuće osumnjičenog u dvorištu njegove kuće pronašla zakopan ukradeni karabin kao i ostale pokradene predmete koje je vratila oštećenim vlasnicima.


Stojana M. policija je uz krivičnu prijavu predala istražnom sudiji nadležnog suda u Požarevcu.

Nema komentara.

Ostavi komentar