Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

26. 03. 2012.

Autor: 1

Pokušavaju da utvrde finansijsko stanje u klubu

Gradska uprava pokušava da utvrdi finansijsko stanje u FK Mladi radnik.

Gradsko veće u Požarevcu ranije je angažovalo sudskog veštaka finansijske struke Žiku Petkovića za reviziju finansijskog stanja u FK Mladi radnik, rekao je gradonačelnik Miodrag Milosavljević.

Revizor, međutim, nije mogao da završi posao jer nije imao na raspolaganju potrebnu dokumentaciju. Kako je  objasnio Milosavljević, dokumentacija je bila kod agencije koja vodi poslovne knjige fudbalskog kluba.

Petrović je obavestio gradsku upravu da ne može da izvrši reviziju, kaže gradonačelnik i dodao da će grad angažovati drugog revizora da utvrdi finansijsko stanje u klubu.

Namera je da se uđe u sanaciju kluba, ukoliko je to uopšte moguće, a to će biti poznato kada se utvrde sva dugovanja i potraživanja koja FK Mladi radnik ima, rekao je Milosavljević.

uto

27.03.

2012.

Srecko Amerikanac [neregistrovani] u 14:16

Nema potrebe

Za ljubav SPS-u nema potrebe da ispitujete poslovanje kluba, jer su to nadlezni iz privrednog kriminala vec radili. Neke su i privodili, pa pustili. Pljustale i neke prijave i nista od toga. Tamo i dalje mute jedni te isti i dokle vise ceo grad da finansira taj bezvezni i propali klub. Pare za sport samo u mladje kategorije i one koji imaju rezultate. Mladi radnik igrao jednu sezonu u prvoj ligi i posluzio za gol razliku i gde je sad.

Odgovori
uto

27.03.

2012.

anonymous [neregistrovani] u 07:35

"Pokušavaju" da utvrde finansijsko stanje u klubu

ДАЛИ ЈЕ ПЛАЋЕНО ДОТИЧНОМ ЖИКИ, КОЛИКО И АКО ЈЕСТЕ ДАЛИ ЋЕ ВРАТИТИ НОВАЦ!

Odgovori
pon

26.03.

2012.

anonymous [neregistrovani] u 19:20

lopove u zatvor

napunite tri marice sa bivsim funkcionerima kluba i politickim funkcionerima grada, odvezite ih u pevaonicu pa ce te lako utvrditi finansijsko stanje kluba.

Odgovori
pon

26.03.

2012.

pametnjakovicmladji [neregistrovani] u 18:33

Diskriminacija sporta

Činjenica je da se lokalni klubovi većim delom finansiraju iz budžeta grada. Činjenica je da se budžet grada puni od poreza, taksi i drugih nameta koje plaćamo mi gradjani. Činjenica je da se za fudbal izdvaja koliko i za sve druge sportove. Odakle vam BRE pravo da toliko favorizujete jedan sport. Da nije možda fudbal stabilni prvoligaš, kao na primer odbojka? Dokle će te više da bacate pare u tu SPS rupu bez dna? Umesto da ulažete u sportove, gde će te sa manje para postići veće rezultate vi uporno finansirate SPS i njihove zaljubljenike u sport i dobru kapljicu.

Odgovori

Ostavi komentar