Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Sport

05. 09. 2012. Požarevac

Autor: 6 Izvor: Boom 93

Iz školskih klupa na gradski bazen

Gradsko takmičenje u plivanju, održaće se u petak sa početkom od 10h među učenicima osnovnih i srednjih škola iz Požarevca.

Za prva 3 mesta obezbeđene su i medalje. Međuškolsko takmičenje se održava proteklih 6 godina a organizatori takmičenja su Sportski savez i Sportski centar Požarevac. Dušan Savić iz Sportskog centra kaže da su se među učenicima svake škole prvo održala školska takmičenja na kojima su izabrani učesnici  za gradsko takmičenje.

Učenici nekih škola su i danas došli na bazen kako bi još malo uvežbali plivanje i pripremili se za takmičenje su već i danas na bazenu.

''Bili su nam iz Gimnazije, sada je tu i škola ''Veljko Dugošević'' i Medicinska škola koja bi trebalo da dođe, da ovde malo vežbaju, a za prva 3 mesta rezervisane su i medalje '',  kaže Savić.

Ideja da se početkom septembra tradicionalno održi takmičenje u plivanju ima za cilj popularizaciju plivanja i negovanje sportskog duha. Gradski bazen će biti otvoren sa građane do petka, kada se zvanično završava sezona za ovu godinu.

uto

18.09.

2012.

anonymous [neregistrovani] u 09:32

Novinaru...Novinaru

Što niste objavili ko je pobedio da motivišete decu...To je valjda svrha takmičenja.

Odgovori

Ostavi komentar