Naslovna  |  Info  |  Sport  |  Zita Kačar i Elzan Bibić pobedili na 55. uličnim trkama
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Sport

12. 10. 2018. Požarevac

Autor: M.Veljković Izvor: Boom93

Zita Kačar i Elzan Bibić pobedili na 55. uličnim trkama

U četvrtak održane su 55. ulične trke „Gradn Prix Požarevac 2018.“ Učesnici uličnih trka bila su deca od predškolskog uzrasta do 8. razreda. Takođe ateltičari iz cele Srbije i inostranstva takmičili su se i u muškim i ženskim kategorijama omladinaca, juniora i seniora. Oržana je i trka rekreativaca.

Odsustvo višegodišnje šampionke trke u Požarevcu Amele Terzić iskoristila je Zita Kačar iz Mađarske, koja je osvojila ovogodišnju trku u  konkurenciji seniorki. Drugo mesto osvojila je Marija Stambolić dok je treća kroz cilj prošla Amra Terzić. U konkurenciji juniorki prvo mesto prošla je Sajma Murić, drugo mesto osvojila je Lenka Nikolić dok je treća kroz cilj prošla Tamara Radim.

U seniorskoj konkurenciji neprikosnoven bilo je Elzan Bibić koji je osvojio ovogodišnju uličnu trku. Drugo mesto osvojio Ivo Baladanov iz Bugarske dok je treće mesto osvojio Nelson Cerotic iz Kenije. U juniorskoj konkurenciji prvi kroz cilj prošao Miloš Milojević, drugo mesto osvojio je Belmin Miranović dok je treće mesto osvojio Nikola Atanasijević.

Pored medalja i diploma osvajači prvih pet mesta u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji osvojili su i novčane nagrade.

Nema komentara.

Ostavi komentar