Naslovna  |  Info  |  Sport  |  Otvorene prijave za ovogodišnji turnir u basketu „3x3“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Sport

12. 06. 2019. Požarevac

Autor: M. Veljković Izvor: Boom93

Otvorene prijave za ovogodišnji turnir u basketu „3x3“

Turnir u basketu „3x3“ održaće se po četvrti put u Požarevcu. Ove godine umesto u centru Požarevca će se održati na Stadionu malih sportova kod Hale sportova. Turnir će se održati u nedelju 16. juna.

Na terenu stadiona biće postavljena profesionalna profesionalna „3x3“ košarkaška oprema. Ove godine je planirano da održi takmičenje u tri kategorije, seniori, juniori i kadeti. Ove godine neće biti seniorske kategorije pošto su igračice koje se takmiče u ovoj konkurenciji na pripremama reprezentacija.

Za ovogodišnji turnir planirane si u vredne robne i novčane nagrade. Za kadetsku selekciju neće biti kotizacije, a najbolje ekipe će dobiti vredne robne nagrade. Kotizacija za juniorsku kategoriju će iznositi 2000 dinara, dok su za najbolje ekipe planirane novčane (100% od kotizacije) i robne nagrade. Pobednik turnira u juniorskoj selekciji direktno će se plasirati na finalni turnir koji će se održati u Beogradu.

Kotizacija za seniorsku selekciju iznosiće 4000 dinara. Nagrada za prvo mesto iznosiće 100 000 dinara i direktan plasman na finalni turnir. Nagrada za drugo mesto biće 20 000 dinara i oprema Košarkaškog saveza Srbije, dok će nagrada za treće mesto biti oprema KSS-a.

Ekipe se mogu prijaviti i dobiti informacije na broj telefona: 062 59 35 18  Dejan Radić. Organizatori ovogodišnjeg turnira su Sportski centar Požarevac, Košarkaški klub Požarevac i Grad Požarevac.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Najčitanije