Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Sport

02. 09. 2019. Požarevac

Autor: M. Veljković Izvor: Boom93

Pobede Diablo Boka i Bubi Pata u glavnim trkama 56. LjKI

Glavnim kasačkim i galopskim trkama i finalem Ljubičevskog višeboja završene su 56. Ljubičevske konjičke igre.

Glavni takmičarski dan otvorila je utakmice u preskakanju prepona „Knez Miloš“ čiji je nagradni fond od 500 000 dinara. Prvo mesto osvojio je Stefan Đoković u  sedlu grla Bonnie de papagines iz Konjičkog društva Aleksa Dundić Beograd. Drugo mesto osvojio je Zoran Jovanović i grlo Straordinaria. Oni su nastupali za Konjički klub „Favorit“ iz Beograda. Na treće mesto Petar Miloševski na grlu Bravados.

U galopskoj trci „Vojvoda Blagoje Milošević“ na 1600 metara pobedu je odnela grlo Alkatraz u čijem je sedlu bio Aleksandar Šašić. Drugo mesto osvojilo je grlo Tajson dok je treći kroz cilj prošao Destyno. U prvoj kasačkoj trci dana „Stig“ prvi grlo koje je prošlo kroz cilj je Serial Killer sa Bojanom Kečanovićem u sulkama. Drugo mesto osvojilo je grlo Isaac Newton A.T. , dok je treće mesto osvojilo grlo  Lejla S.P.

U galopskoj trci „Kostolac“ pobedu je odnelo grlo Miss Iron, drugo grlo koje je prošlo kroz cilj bilo je New Big Hope, dok je treće mesto osvojilo grlo Jusein. U galopskoj trci „Braničevo“ na 1800 metra trijumfalo je grlo Magic Man sa jahačem Đorđom Petrovićem u sedlu. Drugo mesto osvojilo je grlo Krigiz dok je treće kroz cilj prošlo grlo Barbara Nepworth.

U glavnoj kasčkoj trci Ljubičevskih konjičkih igara „Knez Mihailo“ pobedu je odnelo grlo Diablo Boko sa Borisom Kečanovićem u sedlu. Drugo mesto osvojilo je grlo Urus Caf dok je treće mesto pripalo grlu Quick Viervil.

U glavnoj galopskoj trci igara „Kup Ljubičeva“ pobedu je odnelo grlo Bubi Pata sa džokejem Milanom Konkoljem. Drugo mesto osvojilo je grlo Pure Pearl dok je treće osvojilo grlo First Thought.

Nema komentara.

Ostavi komentar