Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Srbija

17. 11. 2010. Izvor:Beta

Kraljevčani zimu ne smeju dočekati na ulici

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je u sredu na sednici kriznog štaba u Kraljevu da niko od gradjana, nakon zemljotresa koji je pogodio grad 3. novembra, zimu ne sme da dočeka na ulici.

"Dobili smo trku s kišom, ali pošto će uskoro biti i snega, moraćemo da požurimo da i druge zadatke obavimo što hitnije, jer u Kraljevu, posle zemljotresa, niko zimu ne sme da dočeka na ulici", kazao je Tadić na sednici Štaba za vanredne situacije, kome je prisustvovao i ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu Milan Marković i novinari.

Govoreći o onome što treba u narednom periodu uraditi na sanaciji zgrada, kako javnih tako i privatnih, Tadić je uporedio štete koje su pretrpele zgrade sa traumama koje su doživeli gradjani Kraljeva.

Predsednik Srbije čestitao je koordinatoru kriznog štaba, ministru Markoviću, gradonačelniki Kraljeva Ljubiši Simoviću, članovima štaba za vanredne situacije i svim Kraljevčanima na uloženom naporu u rešavanju vanredne situacije. Rekao je da će u Kraljevo po treći put doći najverovatnije za nedelju dana.

Nema komentara.

Ostavi komentar