Naslovna  |  Info  |  Srbija  |  Predsedništvo PSG konstatovalo ostavku Srdjana Škora
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Srbija

23. 11. 2017. Beograd

Izvor: Beta

Predsedništvo PSG konstatovalo ostavku Srdjana Škora

Predsedništvo Pokreta slobodnih gradjana konstatovalo je danas ostavku Srdjana Škora na mesto člana Predsedništva pokreta i na članstvo u PSG i zahvalilo mu na ličnom doprinosu.

PSG je odluku konstatovao na otvorenoj sednici Predsedništva u proširenom sastavu. "PSG će se odupreti pokušajima tabloidizacije njegovog rada i baviće se samo ozdravljenjem našeg društva i države od pogubne štete koju im nanosi aktuelna vlast", navodi se u saopštenju.

Škoro je juče obavestio javnost da je podneo ostavku na članstvo u tom pokretu, navodeći da su lider PSG Saša Janković i njegova supruga Slavica stvorili od pokreta "mini preduzeće u kojem se favorizuju poltroni".

On je u ostavci koju je uputio predsedištvu, u koju je Beta imala uvid napisao da se u toj organizaciji odluke donose na nedemokratski način i da organizacijom upravlja bračni par Janković.

"Odavno više nismo Pokret, a najmanje slobodni gradjani. Odluke se donose na način koji nije demokratski. Pokretom i njegovom organizacijom upravlja Slavica Janković, supruga predsednika koja odlučuje o svemu, pa i o kadrovskim rešenjima", naveo je Škoro u ostavci i dodao da u pokretu vlada totalna dezorganizacija.

Nema komentara.

Ostavi komentar