Naslovna  |  Info  |  Srbija  |  Vučić: Stefanović nije omogućio svom ocu korist, cene za GIM niže 2 ili 3 odsto
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Srbija

24. 12. 2019.

Izvor: FoNet

Vučić: Stefanović nije omogućio svom ocu korist, cene za GIM niže 2 ili 3 odsto

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je danas da u aferi "Krušik" postoji "jedina ozbiljna optužba" da je ugovarana niža cena prodaje oružja firmi u kojoj je zaposlen otac ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, ali da su to "za jedan, dva ili tri odsto niže cene", kao i da je državi "svejedno" jer je "važno da prodaje oružje".

Vučić ja gostujući na televiziji O2 rekao da će biti teško preduzeću "Krušik" vratiti ugled posle svih neistina i besmislica koje su iznete.

"Naš je cilj da prodajemo oružje, naš je cilj da zarađujemo da bismo mogli da imamo 2.500 radnika u Valjevu u Krušiku", ocenio je Vučić.

Vučić je ocenio da Stefanović nije omogućio svom ocu korist u kupovini oružjem i objasnio da "treba preći pet takozvanih prethodnih dozvola, a onda Ministarstvo trgovine daje konačnu dozvolu" koju je, kako je istakao, "normalno da daje".

"Ono daje dozvolu da li može bezbedno zaj tovar da se prebaci od, recimo Valjeva do aerodroma Beograd. Nikakve vlasti tu Ministartsvo unutrašnjih poslova i Nebojša Stefanović nisu imali", istakao je Vučić.

Vučić je dodao da se "podigla velika dreka" što se uzbunjivač Aleksandar Obradović nalazi u kućnom pritvoru i ocenio je da se "naš narod uvek se vezuje za žrtvu, makar bila i navodna žrtva".

"Ljudi su zabrinuti i naše je da odgovorimo na racionalan način", istakao je predsednik.

uto

24.12.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 13:11

Kako bre stručnjak?

Krušik je ostao "kratak za 11 miliona evra u toj trgovini, zar bi uzbunjivač reagovao da nije shvatio nameru da se njegova firma opljačka? U laži su kratke noge ali je Vučić uporan: Pa šta, i , i...

Odgovori
uto

24.12.

2019.

peja kostolac [neregistrovani] u 09:53

tako je

Pa ako ti tako nešto tvdiš, onda nema razloga da u to ne poverujemo. Dosad smo bili u zabludi.

Odgovori

Ostavi komentar