Naslovna  |  Info  |  Srbija  |  Izbori 26. aprila, Selaković kaže da će im građani dati legitimitet
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Srbija

03. 02. 2020.

Izvor: N1

Izbori 26. aprila, Selaković kaže da će im građani dati legitimitet

Građani Srbije na izbore će izaći 26. aprila, a tog dana će biti održani i lokalni i parlamentarni izbori, navodi TV Prva. Generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković je, gostujući na ovoj televiziji, rekao da će tim izborima legitimitet dati građani.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić ranije je rekao da će izbori biti ili 19. ili 26. aprila.

Selaković je, gostujući na TV Prva, rekao da je uveren da "ćemo imati dovoljan broj građana koji će potvrditi apsolutni legitimitet izbora". Sama činjenica da imate i snižavanje izbornog cenzusa koji omogućuje "baš ono što je predsednik govorio - da se demokratija saulice vrati u parlament", među poslanike, da se otvoreno, javno, glasno razgovara o svim pitanjima koji muče društvo, i koja su važna za našu budućnost, naveo je.

Neozbiljno je pripremati se za izbore mesec i po ili dva pred održavanje, ili onog trenutka kad su raspisani, ozbiljni političari se bave politikom sve vreme između dva izborna  ciklusa, a oni veoma ozbiljni i više nego između dva ciklusa, i vukući ozbiljne strateške poteze, onako kako naš predsednik Vučić radi, dodao je.

Razgovarajte sa svakim ozbiljnim političarem, iz Srbije i zemalja okruženja, koji su dolazili u situaciju da bojkotuju izbore, pitajte ih da li se kaju, rekao je.

Nema komentara.

Ostavi komentar