Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

O nama

Centar za učenje stranih jezika "LINK UP" je specijalizovana škola za učenje engleskog jezika na svim nivoima (od početnog do višeg), za sve uzraste (za decu i odrasle) i za različite namene (opšti i poslovni engleski, pripreme za međunarodne ispite).

Centar za učenje stranih jezika Vam pruza mogucnost da naučite, proširite, obnovite znanje engleskog jezika ili ga prilagodite svojim potrebama. Na osnovu principa savremene metodike, uz rad u malim grupama ravnopravno se razvijaju četiri osnovne veštine u učenju stranog jezika (čitanje, slušanje, pisanje i veština govora).

Centrom za učenje stranih jezika "LINK UP" rukovodi Sunčana Tadić, dugogodišnji profesor Požarevačke gimnazije i član stručnog udruženja profesora engleskog jezika ELTA. Veliko iskustvo i brojna usavršavanja metodike nastave engleskog jezika na stručnim seminarima, pomogla su da se odaberu, dobro osmišljeni i interesantni udžbenici i audio-video programi izdavačke kuće Longman Pearson.

 Centar za učenje stranih jezika "LINK UP" je do sada saradjivao i sa privrednim subjektima i institucijama: JAPAN TOBACCO, MINISTARSTVO PROSVETE - SKOLSKA UPRAVA POZAREVAC, ALPHA BANK, PIRAEUS BANK, BAYER, TURISTICKA ORGANIZACIJA MALO CRNICE, NVO KORAK i brojni lokalni privatni preduzetnici.

Nema komentara.

Ostavi komentar