Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

FM Supermarket

29. 11. 2019. Požarevac

Autor: K. Pajić Izvor: Boom93

Veče kamerne muzike u Požarevcu

Bend „Novi zvučni talas“ najavio je veče kamerne muzike u sklopu projekta Koncertna sezona.

U emisiji „FM Super market“ - radio Boom-a 93, gostovao je Bojan Stević koji je najavio veče kamerne muzike koje će se održati u subotu, 30. novembra, u Galeriji „Milene Pavlović Barili“.

Sastav benda „Novi zvučni talas“ čine violina, klarinet, perkusije, klavir, harmonike i vokal - profesori muzičke škole „Stevan Mokranjac“ iz Požarevca.

Ovaj bend nastao je u okviru projekta Koncertna sezona koji će se realizovati do kraja 2019. godine, a cilj je edukacija i popularizacija klasične muzike u Požarevcu.

Do sada su svojim sugrađanima priredili tango veče i veče srpskih pesama, a Stević je najavio i poslednji koncert u okviru ovog projekta koji će biti organizovan u decembru.

"Tema poslednjeg koncerta biće iznenađenje."

Bojan Stević je dodao da učestvuju i u projektu „Muzika kroz igru“ koji je namenjen najmlađoj publici u vrtićima, u kojem deci kroz priču i igru žele da približe muzičke instrumente, narodne plesove i razne pravce u muzici.

„Bilo bi dobro da se nastavi taj projekat i sledeće godine, budući da deca uživaju u muzičkim igrama koje ostavljaju veliki utisak na njih.“

U Galeriji „Milena Pavlović Barili“ 30. novembra održaće se veče kamerne muzike u izvođenju benda „Novi zvučni talas“ sa početkom u  18 časova, i ulaz je besplatan.

Nema komentara.

Ostavi komentar