Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Predstavljamo

28. 12. 2014.

Autor: K. Tričković Izvor: Boom 93

NONIS: Jednim pozivom do rešenja problema

Imate problema sa računarom? Neće da se uključi, nema slike na monitoru, čuje se pištanje prilikom uključivanja, blokira ili mu je potrebna „večnost“ da podigne operativni sistem? Želite da sačuvate ili spasite podatke ili da umrežite računare? Želite da nadogradite računar novim komponentama ili da nabavite novi? Za sve ove „situacije“ rešenje je na jednom mestu: NONIS Computers!

 

„Nonis“ je pre svega servis računarskih komponenti, ali se bavi i prodajom računara i računarske opreme – sistema i komponenti. Sedište firme, koja posluje već duže od decenije nalazi se u Velikom Crniću, ali od septembra 2014. godine ima svoje predstavništvo u Kosovskoj 25 u Požarevcu. U proteklih par meseci ubrzano osvaja novo tržište i stiče zadovoljne klijente.

Ono što „Nonis“ izdvaja od ostalih servisa računara jeste prijateljska podrška – u bilo koje doba možete pozvati 063 85 66 890, objasniti problem koji vam zadaje računar i ukoliko se radi o manjem problemu dobićete stručni savet i uputstvo servisera kako da sami rešite situaciju. U krajnjem slučaju, ako je potrebna intervencija, a niste u mogućnosti da dodjete u „Nonis“, serviser će doći na lice mesta da popravi računar ili će umesto Vas odneti računar na popravku i vratiti ga u ispravnom stanju po okončanju intervencije.

Ukoliko umesto usluge želite proizvod, računari i računarske komponente najvećih svetskih brendova su vam takodje na dohvat ruke.

Programsko servisiranje računara, izrada rezervne kopije podataka, ubrzanje i umrežavanje računara neke su od oblasti kojima se „Nonis“ bavi, a za više detalja posetite nonis.co.rs.

 

(Promotivni tekst)

Nema komentara.

Ostavi komentar

Najčitanije