Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Predstavljamo

10. 04. 2015.

Autor: U.Urošević Izvor: Boom 93

Najvažniji projekat turističke signalizacije

Turistička organizacija Požarevca od početka 2015.godine do danas je ispunila zacrtane ciljeve u planu i programu. Jedna od značajnijih investicija koja se očekuje u ovoj godini je realizacija projekta postavljanja turističke signalizacije u Požarevcu.

Turistička organizacija se nedavno predstavila na beogradskom Sajmu turizma, gde je osim lične prezentacije i predstavljanja turističkih potencijala grada Požarevca, predstavila i potencijale u Braničevskom okrugu, kaže direktorka TOP-a Davorka Mitrović.

Ona je rekla da bi do kraja godine trebalo da se sprovede projekat postavljanja turističke signalizacije.

„Mislimo da je to prioritet za grad. Vrednost tog posla je skoro 4 miliona dinara i vršimo pripreme za sprovođenje javne nabavke velike vrednosti“.

Pored toga, TOP je uključen u pripremu Uskršnjeg etno festivala u Poljani, a vrlo brzo nakon Uskrsa prirediće i Festival cveća u Požarevcu, rekla je Mitrović.

Ona je svim građanima čestitala Uskrs.

„Ispred TOP-a, svim građanima čestitam Uskrs, sa željom da praznik provedu u miru, u društvu porodice i prijatelja, a da nakon toga krenemo dalje u radne pohode i svi zajedno doprinesemo mnogo boljem životu u našem gradu“.

ned

24.05.

2015.

anonymous [neregistrovani] u 18:26

dokle???

Imas li ti zeno imalo stida i srama o kakvoj turistickoj signalizaciji nabadas? Prvo prokljuvi kako da dovedes turiste u ovaj ranc prokletih pa onda stavljaj signalizacije... Ne, nego si se ti dosetila kako da 4 milijonceta uvaljas nekom od svojih pajtasa preko javne nabavke i tako operes drzavne pare, pa se uz to jos i slikas malo i solis nam pamet kako si cudo napravila... joj kad se digne kuka i motika kako ces ti lepo da propevas sve malverzacije

Odgovori
uto

14.04.

2015.

anonymous [neregistrovani] u 10:47

СТРУЧЊАК

СВАКА ТИ ЈЕ НА МЕСТУ,ОЛАДИ МАЛО

Odgovori

Ostavi komentar