Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Predstavljamo

11. 04. 2015.

Autor: U.Urošević Izvor: Boom 93

Ilić: Razvijamo uslove za proizvodne delatnosti i nova radna mesta

Rebalansom gradskog budžeta, Požarevac raspolaže značajnim sredstvima koje je opredelio za kapitalna ulaganja u infrastrukturu. Gradonačelnik Miomir Ilić kaže da će ove godine biti okončana prva faza industrijske zone, kao i da će se ući u aktivnosti za razvoj stambeno-poslovne izgradnje na lokaciji „živinarske farme“.

„Nakon rebalansa budžeta imamo zančajana sredstva po osnovu naknada koje nam se prebacuju za zagađenje i eksploataciju mineralnih sirovina, a koje nameravamo da iskoristimo za kapitalne investicije u gradu“, navodi Ilić i dodaj da su sva javna preduzeća aktivirana da započnu sa realizcaijom planova i raspišu javne nabavke.

„Kapitalne investicije u, pre svega,  komunalnoj infrastrukturi omogućiće kvalitetniji život za sve građane. Nadam se da ćemo sve uspešno okončati. S tim u vezi, svu pažnju i odgovornost preuzimam na sebe i moje saradnike kako bismo na najbolji način iskoristili priliku i realizovali ulaganja“.

Ilić kaže da će ove godine biti okončana prva faza opremanja nove industrijske zone, kao i da se Požarevcu pruža mogućnost izgradnje stambeno-poslovnih jedinica na obodu grada.

„Imamo mogućnost da razvijamo stambeno-poslovnu izgradnju na lokaciji 'Centra za živinarstvo'. Prioritet nam je da u ovoj godini, u što većoj meri, zaokružimo izgrađenost komunalne infrastrukture, sačinimo plansku dokumentaciju za razvoj proizvodnih delatnosti i tako stvorimo uslove za nova zaposlenja“, zaključio je gradonačelnik.

Ilić je svim građanima čestitao Uskrs.

„Svim pravoslavnim vernicima čestitam jedan od najvećih praznika, vaskrsenje Hristovo. Želim da ga provedete u miru, radosti i veselju. Takođe, želim vam da živite život i da mu se radujete“.

pon

20.04.

2015.

anonymous [neregistrovani] u 10:51

Gradana je zacarala grad

Ovo je strasno pa ovaj grad kao da je jos uvek u 20 veku i kao da smo u bajci Trnova Ruzica, nista se ne desava, jos smo u prvoj fazi sredjivanja da nam neko dodje. Kako koji gradonacelnik dodje isto prica. Jos mi u usima odzvanja predhodni gradonacelnik Miki koji se pred jedne Ljubicevske igre na jednoj TV stanici vozio u fijakeru, obilazio grad i objasnjavao eto tu ce mo to, ovde ce mo ovo i bajka do bajke.

Odgovori
pon

20.04.

2015.

poslanik [neregistrovani] u 08:38

КАРАЂИЋ

Баш ми је жао што господин Тутавац не прави фабрику у Пожаревцу у његовом родном граду,БРУКА.

Odgovori
pon

20.04.

2015.

poslanik [neregistrovani] u 08:36

SPS

Bane ne zna ni kako se zove dok ne pita Vecka,Iliću guraj ti si za njega car.

Odgovori
pet

17.04.

2015.

anonymous [neregistrovani] u 15:12

помоћ угроженима

Тутавац беше Карађић,нека му неко помогне.

Odgovori
pet

17.04.

2015.

anonymous [neregistrovani] u 12:15

Re: ds

Zuti da se vrate na vlast! Ovi ponavljaci nazad u skole!

Odgovori
pet

17.04.

2015.

anonymous [neregistrovani] u 10:54

ODE FABRIKA

IZGRADNJA INDUSTRIJSKE ZONE JE CISTA LAZ JER ZBOG SPOSOBNOSTI OPSTINSKE VLASTI GOSPODIN TUTAVAC JE BIO PRIMORAN DA FABRIKU GRADI U LESKOVCU I DA TAMO OTVORI NOVA RADNA MESTA A NE OVDE JER NIJE NAISAO NA RAZUMEVANJE.

Odgovori
uto

14.04.

2015.

stručnjak [neregistrovani] u 12:31

bane caru

E moj Mićo šta dočeka da te nepismenjaci sede za vratom.

Odgovori
uto

14.04.

2015.

VECKO [neregistrovani] u 12:29

BRATSKI SAVET

GOSPODIN ILIĆ JE GOSPODIN,A BANE POJMA NEMA O ŽIVOTU,A KAMOLI O GRADU,SEDI BANE I UŽIVAJ I FOTELJI,NISI TI ZA JAČU FUNKCIJU,NAMESTIĆE TI RADNJU ČOVEK KOJI TE GURA U SVE OVE GLUPOSTI,A GDE JE ON.............

Odgovori
uto

14.04.

2015.

anonymous [neregistrovani] u 10:44

ДОСАДА

Мани се више писања прави човек на правом месту,ајде досади, једно те исто,где је Бане за неку виталну функцију,појма немаш,немој да трућаш,шта ти је обећано.........

Odgovori
pon

13.04.

2015.

anonymous [neregistrovani] u 10:43

ds

nekad pomislim da su zuti jos na vlasti,utopija nad utopijom,jedino jos vanzemaljce da postavimo na vlast

Odgovori
sub

11.04.

2015.

anonymous [neregistrovani] u 14:40

smena

Gospodin Ilic ima podrsku pet posto gradjana i mislom da bi bio moralan cin da da ostavku na mesto gradonacelnika! Bane za gradonacelnika,pravi covek za pravo mesto!

Odgovori

Ostavi komentar