Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Predstavljamo

25. 04. 2017. Požarevac

Izvor: Luna

Sedma akcija nagrađivanja maturantkinja "Najbolje najboljima 2017"

Modna kuća LUNA iz Požarevca već sedmu godinu nagrađuje maturantkinje sa najboljim rezutatima u školi i vannastavnim aktivnostima iz preko 80 škola u Srbiji, u kojima LUNA ima svoje radnje - u Beogradu, Požarevcu, Novom Sadu, Kragujevcu, Čačku, Zlatiboru (Užice i Požega), Šapcu i Pančevu.

Prijavu za učešće u akciji ,,NAJBOLJE NAJBOLJIMA'' popunjavaju i podnose škole. Između 8 polufinalistkinja online glasanjem će biti odabrana jedna maturantkinja koju LUNA nagrađuje maturskom haljinom, dok preostalih 7 polufinalistkinja dobijaju poklon vaučere za kupovinu sa popustom u LUNA radnjama. Proglašenje pobednice i dodela nagrada planirano je za polovinu maja u butiku Modne kuće LUNA  u gradu pobednice. Svi detalji i pravila akcij dostupni su na sajtu modne kuće LUNA: http://www.fashion-luna.com/?p=1386.

Tradicionalno posvećena pravim vrednostima, modna kuća LUNA organizovala je ovu akciju iz odgovornosti prema mladim naraštajima. Najuspešnije maturantkinje danas studiraju na prestižnim fakultetima u Srbiji i inostranstvu. Zato podržite i glasajte za najbolje!

Nema komentara.

Ostavi komentar