Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Predstavljamo

10. 08. 2017.

Izvor: Prirodnjački centar Srbije

Ne propustite prve "DINO IGRE BEZ GRANICA 2017"

U atraktivnom Dino parku Prirodnjačkog centra Srbije u Svilajncu, u subotu, 19. avgusta 2017. održaće se prve "DINO IGRE BEZ GRANICA 2017".

Takmičarski timovi dolaze iz 5 gradova: Svilajnac, Despotovac, Rača, Kragujevac i Jagodina. Svaki tim broji 12 učesnika/ca, uzrasta od 7 do 12 godina.

Timovi će imati priliku da odmere svoje snage i pokažu sposobnosti u okviru 6 zabavnih, kreativnih, zanimljivih takmičarskih igara. Igre, koje je osmislio stručni tim sportista održaće se na sportskim terenima – mini pič terenu i tartan stazi (3 takmičarske igre) i u Dino parku Prirodnjačkog centra (3 igre).

Žiri sastavljen od sportskih sudija pratiće i ocenjivati tok takmičenja.

Voditelj programa biće poznati radio voditelj Igor Brakus.

Pobednički tim očekuje pehar, dok će ostali timovi dobiti adekvatne medalje i zahvalnice...Decu iz pobedničkog tima očekuje i jedna posebna nagrada...

Očekuje se da će i Ministartvo omladine i sporta podržati projekat „DINO IGRE BEZ GRANICA 2017“, s obzirom na to da je neformalna omladinska grupa „Svidi družina“  sa ovim projektom aplicirala na aktuelni Konkurs Ministarstva za finansiranje omladinskih volonterskih projekata.

Pozivamo sve koji imaju u sebi istraživački i takmičarski duh da dođu i bodre naše takmičare.Najbolje navijače očekuju iznenađenja.

U pauzama takmičenja biće organizovana revijalna igra - Limbo dens, u kojoj mogu da učestvuju i navijači.

Dobro raspoloženje u pauzama između igara - uz DJ-eve i animatore.

Svi zainteresovani mogu rezervisati svoje ulaznice na vreme putem E-mail adrese:  info@prirodnjackicentar.rs, naše FB stranice ili telefonom: 035/8814001, 035/8814000.

Za posetioce, navijače - ulaznice po specijalnoj ceni od 350 dinara.

Cena ulaznice za VIP terasu - 500 dinara.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Najčitanije