Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Predstavljamo

24. 12. 2018. Veliko Gradište

Izvor: PROMO

Svečana sala Belvedere na Srebrnom jezeru

Na samo 35 kilometara od Požarevca, na Srebrnom jezeru, a u sklopu turističko ‐ ugostiteljskog kompleksa Silver Lake Resort, otvorena je svečana sala Belvedere za proslavu svadbi, venčanja, rođendana i krštenja.

Svečana sala Belvedere (www.belvederesrebrnojezero.rs), deo je poznatog turističko - ugostiteljskog objekta Silver Lake Resort na Srebrnom jezeru i namenjena je organizaciji privatnih i korporativnih proslava: svadbi, venčanja, rođendana i krštenja kao i poslovno važnih datuma. Jedinstvenog pogleda na jezero i elegantnog i modernog stila, svečana sala Belvedere idealan je izbor za proslavu nezaboravnih događaja u vašem životu.

“Kapcaiteta je od 100 do 250 sedećih mesta, odnosno 500 stojećih ukoliko je reč o koktelu. U blizini sale nalazi se 100 parking mesta što garantuje udoban prilaz sali. Funkcionalnost, prateće pogodnosti i  naše brižljivo planiranje omogućavaju organizaciju svih vrsta proslava tokom cele godine”  kaže menadžer Marina Virijević.

Svečana sala Belvedere poseduje vrhunsku rasvetu i ozvučenje, klimatizovana je, a sam proctor kojim dominiraju bela i bež boja, može biti ukrašen dodatnom dekoracijom po želji. Tri različita menija sa nacionalnim i internacionalnim specijalitetima, uz probranu selekciju pića, kreirana su da zadovolje  najrazličitije gastronomske ukuse.

“Svojim preporukama možemo da vam pomognemo u izboru dodatne dekoracije, muzike i fotografa ili da ih angažujemo umesto vas. Za mladence smo pripremili apartman u hotelu Danubia Park i besplatno noćenje, kao i posebne pogodnosti za njihove goste” naglašava Marina Varijević.  

Ukoliko, pak, planirate proslavu sa manjim brojem zvanica, na raspolaganju vam je naš restoran Sidro kao i brod Silver Star, posebno atraktivan za romantične ceremonije venčanja uz plovidbu po Dunavu.

Sve potrebne informacije možete dobiti pitem mejla belvedere@sli-resort.com ili putem telefona +381 (0)66 849 60 47.

Nema komentara.

Ostavi komentar