Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Predstavljamo

21. 02. 2020. Požarevac

Izvor: PROMO

Cvetni svet u centru grada

Novootvorena cvećara “Dizajn cveća Divna” za svoje klijente izradjuje bukete i aranžmane za sve prilike. Bave se izradom svih vrsta cvetnih aranžmana. Imaju odličan izbor rezanog cveća, kao i saksijsko cveće. U ponudi imaju veliki izbor staklenih vazi i posuda koje pretvaraju u najlepše cvetne aranžmane ili mini bašte. Tu je i dekorativna keramika, staklo, ukrasne sveće.

Njihova specijalnost su ekskluzivni aranžmani za sve prilike, posebno za venčanja i mogu se pohvaliti mogućnošću kompletne ponude za svadbe i slične događaje preko ukrasnih latica, kamenčića, stakla, ogledala, ukrasnih staklenih vazni, najekskluzivnijih aranžmana. Bez obzira na povod i priliku, cveće je nezaobilazan ukras i jedan od najlepših zadataka u pripremanju svečanosti. Cveće unosi boju, život i daje šarm dešavanju.

Svojim profesionalnim iskustvom i ljubaznošću osoblje cvećare pomoći će Vam u pravilnom izboru na najbolji mogući način, da aranžman odslikava Vaše želje i osećanja.

Kućna dostava se podrazumeva. Naručeni aranžman isporučiće besplatno na tačnu adresu, vodeći računa da se ispoštuje željeno vreme isporuke.

Cveće i cvetni aranžmani sastavni su deo značajnih porodičnih i društvenih događaja. Dođite sa poverenjem i prepustite se znanju i umeću zaposlenih u cvećari "Dizajn cveća Divna" , koja je otvorena za sve Vaše pozive 24 sata.

Cvećara “Dizajn cveća Divna” nalazi se u samom centru grada, ulica Sindjelićeva 22.

Telefoni za poručivanje 066/600 35 35 i 060/7 555 603.

Posetite njihovu Instagram stranicu

Nema komentara.

Ostavi komentar