Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Da se razumemo

28. 12. 2017. Požarevac

Autor: S. Lisac Izvor: Boom 93

Višebojci na konjima posetili decu dnevnog boravka

Konjičko društvo "Knez Mihajlo" u Požarevcu posetilo je centar za dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju i podelilo oko 30 novogodišnjih paketića.

Deca dnevnog boravka dobila su paketiće od višebojaca, a imala su i priliku da se provozaju kočijama. Skoro svi su izrazili želju za vožnjom, a višebojcima nije bio problem da svakog ko je u kolicima prenesu u kočiju.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Direktor konjičkog kluba “Knez Mihajlo”, Aleksandar Milenković rekao je za Boom 93 da konjičko društvo drugu godinu zaredom organizuje akciju podele novogodišnjih paketića korisnicima centra za dnevni boravak. Višebojci su inicijatori akcije.

“Ideja za sprovođenje ove akcije potekla je od naših višebojaca, a uprava konjičkog društva je podržala akciju i obezbedila sredstva za kupovinu novogodišnjih paketića. Izuzetno sam zadovoljan što je konjičko društvo u mogućnosti da donira paketiće i što smo ulepšali dan našim mladim sugrađanima.", rekao je Milenković i dodao da je namera da akcija koja je pokrenuta prošle godine postane tradicionalna.

 

 

Nema komentara.

Ostavi komentar

Najčitanije