Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Muzičke vesti

29. 11. 2010.

Bon Jovi najprodavaniji u Evropi

Bon Jovi sa kompilacijom hitova "Greatest Hits" osvajaju top liste širom sveta, i nalaze na samom vrhu evropske Bilbordove liste. Album uključuje hitove benda unazad 3 decenije kao i najnoviji hit singl "What Do You Got? " koji je postao najbrže rastući radio singl u istoriji benda.

Već u prvoj nedlji album je prodajom nadmašio hit album iz 1994. godine pod nazivom "Cross Road" , a koji je do danas širom sveta prodat u 21,5 miliona primeraka što dodatno potvrđuje status Bon Jovi-a kao jednog od najvećih svetskih rock bendova. Album "Greatest Hits" debitovao je u Top 5 u preko 20 zemalja širom svieta - Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Norveškoj, Španiji, Švajcarskoj, Austriji, Holandiji, Novom Zelandu, Argentini i Koreji , Japanu, Meksiku uključujući i Sjedinjene Američke Države.

Izuzetan uspeh albuma fantastična je uvertira za veliku svetsku turneju koju je bend započeo u Velikoj Britaniji priredivši neverovatan koncertni spektakl . U nedelji izdavanja albuma Bon Jovi su održali koncert u New Yorku na "Best Buy Theatreu" koji je emitovan za milione ljudi koji su ga mogli pratiti uživo preko YouTube-a.

Nema komentara.

Ostavi komentar