Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Muzičke vesti

04. 04. 2018.

Izvor: mjuznews.com

Liz Phair reizdaje antologijski album

Američka pevačica alternativne rok muzike Liz Phair, slavi četvrt veka od objavljivanja hit albuma prvenca Exile In Guyville. Izlazi remasterovano reizdanje naslovljeno Girly-Sound To Guyville: The 25th Anniversary Box Set. Prvi singl sa predstojećeg izdanja je nova verzija pesme Divorce song.

Jubilarno izdanje sastojaće se od sedam vinilnih ploča ili tri CD-a na kojima će se, pored albuma iz 1993. godine, naći i materijal sa kaseta koje je ova umetnica ranije objavljivala pod pseudonimom Girly-Sound. Pored zvučnih zapisa, u kutiji će se naći i obimna biografija i eseji o Liz Phair. Zavisno od verzije izdanja, naći će se i do sada neobjavljene fotografije i grafička rešenja.

Prvi album Liz Phair  je svojevremeno predstavljao album koji je pomerio granice feminističkih stavova u savremenoj muzici i kao takav je smatran antologijskim. Nakon ovog albuma, pevačica je objavila još četiri studijska albuma, pisala muziku za film i televiziju, a za sledeću godinu priprema i novi album. Reizdanje će biti ispraćeno američkom turnejom prilikom koje će pevačica izvoditi samo pesme sa izdanja koja uključuje ovaj box set.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Najčitanije