Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Muzičke vesti

25. 09. 2018.

Izvor: mjuznews.com

Konačno je tu novi Avril Lavigne singl

Njen poslednji album izašao je 2013. godine. Tada je tvrdila da nikada neće odrasti, a novom pesmom, čini se, uradila je upravo to. Iako evocira neke od njenih najboljih balada kao što je kultna I'm With You, pop rock princeza ovog puta peva pomirenije, na način na koji to samo odrasle osobe umeju.

Prošlo je mnogo godina od Complicated i Sk8er Boi, a niko nije napravio ništa slično. Sama Avril je morala da sačeka pravi trenutak da se vrati na muzičku scenu, a možda joj je za to bila potrebna bura emocija koju je prouzrokovala veza sa pevačem benda Nickelback.

Ona sada ima 33 godine i pokušava da održi glavu iznad vode. Dakle, dramatična je kao što je i bila, ali saznaćemo da li se nešto drugo promenilo.

Kaže da je pesma zaista o umiranju, napisana u trenutku kada je ležala u krevetu, na jednoj od najnižih tački svog života. Bila je u naručju svoje majke i molila se, pa iskustvo kasnije pretočila u pesmu uz pomoć Travisa Clarka i Stevena Moccioa.

Ova pesma nikako ne može da nam otkrije kako će zvučati ostatak albuma, a jedan kritičar ju je pametno uporedio sa Previously on segmentom televizijskih serija. Čisto da se podsetimo gde je bila, te obradujemo narednim avanturama.

Znamo da Avril Lavigne na novom materijalu radi sa Lauren Christy iz tima The Matrix sa kojima je napravila svoje najveće hitove.

Nema komentara.

Ostavi komentar